bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

15 yazar | 17 başlıq | 22 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 22 yeni entry
#zirzəmi 1 yeni entry
#sözaltı wiki (3017)

şəkil çəkdirərkən ayağını yuxarı qaldıran qız 4 tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu milgram experiment red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı m/Youtube discovery 0 m/Fəlsəfə 0 m/Bad boy 6 i̇qbal bano davide moscardelli stolipin qalstuku edip yamayka valyuta sistemi kitsch millətçi vs milliyətçi dozimetr | elm futhark yazarların paylaşmaq istədikləri rəsm əsərləri hero's journey söz stadtap kabuto wayback machine bacha posh pigouvian tax donald trump tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers








aziz yıldırım



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
fenerbahçe - ali koç - selçuk şahin - 17 avqust torku konyaspor - fenerbahçe oyunu - alex de souza - ismail kartal - 20 oktyabr 2016 manchester united fenerbahçe oyunu - volkan demirel - emre belözoğlu
dostlarının yazdıqları:

2. 9 şirket sahibi adam. hele bunlar bilinenlerdir. şirketlerinden birinin müşterisiyse natodur, bildiyimiz nato. ele hal hazırda türmede olmasının sebebide azizin türkiye silah ticaretinde böyük paya sahib olmasından ileri gelir, tayyip erdoğan ise silah ticaretinin tsk(türkiye silah kurumu)nın elinde olmasını istediyinden yetimi atıb içeri.
3. 358 günlük hebsden sonra bugün serbest buraxılmış fenerbahçe prezidenti. fenerbahçede olduğu müddet erzinde 6 oyuna hiyle qarışdırdığı sübut olunub ve 6 il hebs, 1 milyon 352 min tl (670 min manat) ceza kesilib , bir illik hebs müddeti nezere alınaraq serbest buraxılıb. yeniden fenerbahçemizin başına keçecek, ümid edirem her şey yaxşı olacaq.
5. her gün biraz daha antipatiya qazanan adam. çıxmısan içerden sox içine oturda blin, onsuzda mehkemede dediki şike var, poxa batmışıq dibine kimi bataq deyib her gün bir şey deyir tv'lerde. indiye qeder ne qeder adamın yanında müdafie etmişem aziz başqanı ama içeri girdi çıxdı gijdıllağ oldu toba. buraxıb uje başını. nese hiss ediremki bura qeder yaxşı gelmişdi fener, ama artıq ele hiss ediremki pis olacaq axırı.
6. alexe ayıb etmiş başkanımız. düzdü iller evvel 50 minlik stadion alexi "yuhlayarken" sen idin o boyda stadionda ayağa durub alexi alqışlayan ve onu qoruduğunu gösteren. ama indi hem anons meselesi hemde kadroya alınmamasına öz cavabını vermeli idin mence. sen olmayanda alex ayaqda tutdu bu komandanı. aykutu aykut ede alex idi. ayıp ettin başkan.
10. son açıqlamasında "psixolojik üstünlüyün galatasaraya keçməsi üçün əvvəlcə gərək bizi 6-0 udsunlar" deyərək bütün ümüdlərimizin içinə etmişdir.
liselimisin başkan? anal üysal çıxıb, pardon * həmişə çaşırame bla * dil çaşar sözün düzün.. * nəysə ünal aysal çıxıb ama bizim uefa kupamız var desə neçə il məzələnərik olarnan? indi sən niyə tema verirsən əllərinə.
qocalmısane başkan.
12. danışdıqca batır başqan. bugün "mən fenerbahçe üçün bir il heps yatmışam onlar nə edib?" deyib.
he gülüm he, bizdə yedik. adam o boyda silah ticarətinə görə içəri alınsın sonra da fenerbahçe üçün yatdım desin. ayrıca tərəfdar neynəməlidiki mənim başım çıxmır. feneriumlarda "taraftar kartı" çıxaranda dilənən siz idiniz biz yox.
36. ölüb getmir dincəlsin fenerbahçe. o deyil də, futbolçular bu adama necə yaltaqlanır ona mətəl qalıram. son sensasiyası aşağıdaki videodur, çempionluq qeyd edərkən alexin posterlərini tutan tərəfdarlara əsəbləşməsi, paralı köpeklər deməsi;
video linki link



hamısını göstər

aziz yıldırım