bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

13 yazar | 14 başlıq | 18 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 18 yeni entry
#sözaltı wiki (3017)

şəkil çəkdirərkən ayağını yuxarı qaldıran qız 4 başı olmadan yaşayan canlı tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı m/Bad boy 6 m/kitab oxumaq üçün app 6 m/nothing phone 1 1 i̇qbal bano derealizasiya davide moscardelli stolipin qalstuku edip yamayka valyuta sistemi kitsch millətçi vs milliyətçi dozimetr | elm futhark yazarların paylaşmaq istədikləri rəsm əsərləri hero's journey söz stadtap kabuto wayback machine bacha posh pigouvian tax donald trump tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers








13 mart 2016 ankarada partlayış



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
tarixin ən böyük umbaylamaları
dostlarının yazdıqları:

9. illər əvvəl bakıda təhsil alan bir ankaralı var idi. azərbaycana nifrət edirdi, öz ölkəsində universitetlərin avropa standardlarında olduğunu, özlərinin də avropalı olduğunu düşünürdü. unidəki aprel faciəsindən sonra "inşallah müharibə başlayar, bizi geri çağırarlar" demişdi gülə-gülə. ümid edirəm ki, sevdiklərindən birini itirməyib bu partlayan n-ci bombadan sonra.

ölənlər öldü getdi, geridə qoyduqları günahsız insanlara səbr diləyirəm.
16.
(youtube: )


bu adamin en yaxin insani partlayisda vefat edib. hami adini oxuyub kecir. zaten basqa neynemek olar? qizin adi destina peri parlakdi. 16 yasinda ala. videonun evveline bele gorunur. sadece avtobus gozleyirdi. usaqdi ala usaq. ne pkk bilir, ne siyaset ne de basqa bir sey. uzaq basi derdi mekteb olan, mektebden eve qayidan bir usaqi bele vehsicesine oldururler. bayaq seklini gordum. yerde gozleri aciq qanlar icinde meyidi. onun ne erdoganin o poxdan prezidentliyi, ne partiyasi ne de kurdlerin poxdan terrorist teskilati ile hec bir elaqesi yox idi. adamin dediyi kimi; dininiz, iqtidariniz, irqiniz hamsi batsin.



hamısını göstər

13 mart 2016 ankarada partlayış