bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

loreen



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
eurovision 2023 - isveç - melodifestivalen - eurovision - antik yunanda yaşasa musiqi tanrısı olacaq insanlar - euphoria - celtic music - loreena mckennitt - uncyclopedia - caddelerde rüzgar
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+2 əjdaha

2. lorine zineb noka talhaoui adı ile mehşur olan eurovision 2012de isveçin temsilcisi. böyük ehtimalla qalibi. azerbaycanda demokratiya xeberçisi kimi tanınır.

+2 əjdaha

8. bizim iqtidarı" euphoria"ya salan eurovision təmsilçişi

+1 əjdaha

3. azerbaycandakı anti demokratik veziyetden xeberdar olduğunu ve ele buna görede sülhe barışa çağıran mahnı seslendireceyini demişdi. azerbaycanda müxalifetçilerin göz bebeyine çevrilmişdir bir anda. haqqında daha etraflı : http://soz6.wordpress.com/2012/05/26/lorine-zineb-noka-talhaoui/

+1 əjdaha

4. saçlarını yumağı unudan qızcağız. biziim zlatan'ı yaxçı tanıyır.

+1 əjdaha

9. bir zamanlar hacıbəlanın az qala sıçıb-batırmağına səbəb olan mərakeş əsilli eurovision qalibi. necə deyərlər, eurovision tarixinin ən bahalı ev sahibinə (500 milyon azn) belə möhtəşəm qalib yaraşar. üstündən 6 ildən çox zaman keçməsinə baxmayaraq, hər il 31 dekabrda keçirilən esc radio awards'da "tarixin mahnısı" seçilir 'euphoria' ilə. biseksual olması iqtidar dəstəkçilərinin əlindəki козр idi. amma etdiyi çağırışlarla azərbaycanın unicorn land olmadığını dünyaya çatdırdığı üçün ayrıca sevirəm onu.

+1 əjdaha

1. isveçin eurovision baku 2012 temsilçisidir. xanım ifaçı ve eyni zaman da qeyd etmek lazımdır ki fantastik ses performasına malik ifaçıdır bu il."euphoria" adlı ritmik muqisi ile ve evezedilmez sesiyle ölkesini temsil edecek.



hamısını göstər

loreen