bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

azərbaycan reallıqları



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
azərbaycan - ofisantı bıçaqlayan generalın oğlu - ədalətin ancaq adam adı olmağı
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+1 əjdaha

2. biri de budur ki, bizim oğlanlar qız olsalar, o şekilde dünyaya gelseydiler her qabağına çıxana verib çox varlı ola bileceyini fikirleşir. * biri se qayıdıb demir ki, ay oğraş senin mentiqince, vermek isteyene delik hemişe tapılır. böyük hissesi. insan gerek keçmişini danmasın, heyata baxışımın o cür olduğu vaxt da vardı. ne de olsa en radikal, qatı ateistler dindar toplumlardan çıxır, ya da eksine. herden sorğulara baxırsan, psixologiyalara ferqli mövqeden yanaşırsan, bu düşünce terzinin sen olmadan da davam elediyini görürsen. belke bu ele şüuraltı ve ya utancverici şeydi ki, heç kim bildirmek istemez, kimseye söz atmaq ve ya menfi obraz yüklemek istemirem üzerine, amma menim çıxardığım netice budu. nece deyerler, bunlar sadece bir texeyyül mehsuludu.

+1 əjdaha

5. sıxıcı ölkədi qardas, valla sıxıcıdı. deyəndə inanmırlar ama sıxıcıdı. yarım yamalaqdı, hersey yarımdı, təşkilatcılıq sıfırdı, insanlarda nəyisə təşkil eləmək, orqanizə hərəkət etmək vərdişi formalaşmayıb, bunu adi futbol azarkeşi kimi getdiyiniz bir oyunda da musahidə edə bilərsən. yan yana duran iki sektor eyni anda şüar səsləndirə bilmir.

+1 əjdaha

1. burda yazılanlarla əksərən əlaqəsi olmayan şeylərdir. mövcud mədəniyyətlə burda yazılanlar arasında çox qeyri-səmimi uyğunluq görünür.
(bax: özünü amerikada hiss edən yazar)



hamısını göstər

azərbaycan reallıqları