bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

house m.d.



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
yazarların favorit serialları - dead poets society - justin bieber - ən bəyənilən ekşi sözlük entryləri - vertigo - yazarların baxdığı seriallar - dünənin ən bəyənilənləri - hugh laurie - yeriyən meyit sindromu - sözlük yazarlarının favorit serial obrazları
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+6 əjdaha

11. qeyri-tibbçilәrin baxmamalı olduğu, çünki baxsa başa düşmәdiyi üçün bәyәnmәyәcәyi serial. kinomotoqrafik tәrәflәrini deyә bilmәrәm, amma tibbi tәrәfi yüksәk sәviyyәdә hazırlanıb. xüsusәn atibbu-nun bezdirici tәhsil sistemi altında әzilәn tibb tәlәbәlәrinә motivasiya edici tәsir göstәrdiyi üçün baxmaları mәslәhәtdi. bir dә filmә nihilist-eksistensialist fikirli tibbçi baxanda tamam başqa olur. house üçün önәmli olan insan hәyatı deyil, diaqnozu qoymaq - tapmacanı tapmaqdı. әjdaha obrazdı. sherlockun tibbdәki prototipidir. serialda arthur conan doyle'a vә sherlocka da çoxlu göndәrmәlәr var.

+5 əjdaha

13. seriala sadəcə tibb, xəstəxana serialı kimi baxmaq düzgün deyil zənnimcə. hər seriya bir case ələ alır və onu necə həll edildiyini görürük bir növ dedektiv filmi kimi. serial yazılarkən sherlock holmesdan xeyli ilham alınıb. hər seriya bir birinin oxşarı olsada özünü izlətməyi bacarır. əsas səbəb isə əlbəttəki baş rol gregory housedur hansı ki, serial personajları arasında ən önəmlilərdən və yadda qalanlardan biridir.

+4 əjdaha

1. serial. 7x06 da house işe yeni gelen qadını sual cavaba tutur ve ilk sualda azerbaycanın paytaxtını soruşur. (baxma: menasız melumatlar)

+3 əjdaha

4. çox ciddi tibbi terminalogiyası olan serial.sırf buna göre tibble elaqesi olmayanlar mövzunun yarıdan çoxunu anlamamış olur.baş rolda hugh lauri oynayıb,ve bu rola göre 2 defe altın küre mükafatı alıb. dr.hause'la sherlok holmes'in benzerliyi de diqqetden qaçmır.xaraktar ve heç kimin görmediyini görmek bacarığı kimi benzerlikleri kenara qoyanda da,daha bir sürü benzerlik görmek mümkündür.meselen,her ikisinin narkotik bağımlısı olması,serialdakı ünvanlarının eyni olması,her ikisinin eyni adlı adam terefinden vurulması(adı tam yadıma gelmir).isim benzerliyi de var,ama en yaxın dostlarınki qeder deyil- games watson,games wilson son dövrlerde hem tibbi,hem de klassik dedektivlik janrı serialların yaxşı tutduğunu nezere alanda,ikisini bir serialda birleşdirmek ağıllı fikirdi mence.ümumiyyetle hem mövzusuna,hem de maraqlı dialoqlarına göre beyendiyim serialdır.

+2 əjdaha

12.
(youtube: )

+1 əjdaha

2. senarisi prof.dr qrubu terefinden yazilan serial...

+1 əjdaha

3. her bolumunun eyni shekilde baslayib ,davam edib ve eyni shekilde bitmesine baxmayaraq bir coxlarinin sevdiyi serial.baxma sebebi dr house-in inanilmaz cavabdehliyi basqa maraqli bir shey yoxdu



hamısını göstər

house m.d.