bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
green card
link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

green card

#digər

dostum green card udub. əsgərlikdədi
gələn il gəlib bundan istifadə edə bilər?
bu haqda ətrafli məlumat versəniz yaxşi olar

gizli
21.10.2018 mesaj izlə Googlla

User Avatar

1. Zəng elə özlərindən soruş da.Utanırsan?

gizli @60683

User Avatar

2. bildiyim qədəriylə udduğu tarixdən 6 ay yada 1 il içində gürcüstandakı abş səfirliyinə getməlidi.

rəisin yanında fırlanan amma nə işlə məşğul olduğu bilinməyən adam @60685

User Avatar

3. men de bildiyime göre bu ilin mayında çıxıbsa, gelen ilin mayında yeni neticeler açıqlanana kimi artıq bütün prosedurlardan keçmiş olmalısan: bir sürü forma zad olur doldurmağa (bahalı formalardı sehv etmiremse: 500-800 dollar kimi mebleğ elave edirsen doldurduğunun formanın yanına), Gürcüstandaki sefirliye gedirsen, intervyu olursan (o da eger senin sıra nömren gelib çatsa).
Kifayet qeder uzun, stresli ve qeliz prosesdir. Esgerlikde ola ola mene ele gelirki çox çetin olar hell etmek ve bir ilde sonra nese etmeyin menası yoxdur, itire biler teesüf ki bu şansı. Bir daha da bexti getirib ona çıxması möcüze kimi bir şey olar.
P.S. bir tanışıma green card keçen il çıxmışdı. senedleri zadı yolladı, pulu ödedi, sıra nömresi verdiler amma telebat o qeder çox idi ki, onun sıra nömresi gelib çatana kimi kvota doldu ve ona göre de onu intervyuya çağırmadılar bele. Ona göre de şansını itirmiş oldu, pulları batdı, bütün hevesden düşdü. Bele hal ilk defedir ki, bu il olurdu onun dediyine göre. Çünki indiye kimi heç olmamışdı ki, green card çıxan adamı intervyuya çağırmasınlar. daha doğrusu green card çıxandan sonra lazımı senedleri hazırlayıb, lazımı prosedurlardan keçenleri yeni. Neyse uzun söhbetdir, hövselem çatmır yazmağa.

gizli @60701

User Avatar

4. Əsgərlikdən möhlət alan kimi get bütün prosesləri araştır həll elə. onsuzda greenkart alıb abşa gedənnən birmüddət sonra azərbaycan vətəndaşligindan cixmali olacaqsan. Lazimdi sənə vətəndaşı olmayacağın ölkədə "vətən borcunu" yerinə yetirmək?

gizli @60702

User Avatar

5. butun meseleleri hell edib green cardi elde etdikden sonra 6 aydan bir absa gedib gelsen illerle saxlaya bilirsen green cardi sehv bilmiremse. amma elde edene qeder olan proseslerinin muddetini bilmirem.

haillucifer @60706

sən də yaz