bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
stress tavan edir
link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

stress tavan edir

#sağlamlıq

Karantinde/online heyat döneminde olduqca monoton bir heyata sahib oldum. İndi ora-bura açıldıqca görürem ki, bedenimin stressden günde bir orqanı sıradan çıxır. Özüm de yol üstündeyem, ölke deyişdirecem. Stressi azaltmağın yolları varmı? Derman vasiteleri bilen var belke. Çünki idman olsun, yatmaq, sağlam qidalanma bunlarda problem yoxdur, edirem.

gizli
18.09.2021 mesaj izlə Googlla

User Avatar

1. Burda bizim dərman deməyimiz düzgün olmaz, yaxşısını həkim bilər. Sonra qəbul edərsən, xoşagəlməz təsirlər edər. Ancaq sırf stresdisə problem, yan təsiri az, antidepressant olmayan yüngül bir vasitə kimi afobazol istifadə edirəm mən. Bilmirəm sizə necə təsir edər.

ərəfdəqalmışmiqrant @80564

User Avatar

2. salam. men tenoten ve qlitsin adli dermanlari qebul edirem.
tenoten stress ve ekstrim hallar eleyhine qebul edilir; yene kriz kecireceyimi hiss etsem, qebul edirem, tezlikle sakitleshmeme komek edir.
digeri- qlitsin, gerginliyin azalmasi, ehvalin yuksek qalmasi ve yuxunun normallashmasinda komek edir.

men bunlari evvel normal dozada: her birinden gunde 1 defe qebul edirdim, yuxumdaki ataklar kecmedi deye indi hekim tovsiyyesi ile 2-ye qaldirdim. sen yene de alasi ve istifade edesi olsan, gunde 1 defe qebul et. reseptsiz satilir; men de hele ki, psixoloqa gedeceyim vaxta qeder bir teher sakit qalib kriz kecirmemek ucun istifade edirem bunlari.

gedeceyin olkede rahat heyat arzu edirem, ugurlar.

savi @80565

User Avatar postun sahibi

3. Her ikinize çox teşekkür edirem. Meslehetinizi deyerlendirecem

gizli @80572

User Avatar

4. salam, mən uzun zaman extrased, ondan da sonra bir kurs calmen qəbul etdim. yuxarıdaki şərhdə tenoten yazıblar, homeopatikdi deyə mənə çox da təsiri olmadı. bir də axşamlar yuxudan öncə vamelan. hər üç preparat ot tərkiblidir, yəni çox ziyanı gəlməz deyə düşünürəm. anxiety attack (azərbaycanca analoqunu tapa bilmədim, lol) və gecə kabuslarıma kömək oldu, + psixoterapevt yardımı. eyni zamanda mən də başqa ölkəyə köçməklə bağlı böyük stress yaşayırdım, hal-hazırda ordan yazıram, hehe. hər şey nisbətən yaxşıdı sanki. sizə də uğurlar;)

boccherini hater @80575

User Avatar

5. Sen ilk olaraq evvelki heyat terzine qayitmalisan ki ne qeder yungulleshdiyivi hiss ede bilesen. Cunki seni sixan monotonluqdu.Ondan sonra ise hekimle danish

gizli @80589

sən də yaz