bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
kickboks yoxsa trenajor

20 yazar | 9 başlıq | 53 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 53 yeni entry
#zirzəmi 4 yeni entry
#sözaltı wiki (3031)

ailə evində yaşamaq 6 yazarların çəkdikləri pişik şəkilləri 5 sözaltı günlük 4 pul wallet reaction forming dar alanda kısa paslaşmalar x-men '97 splitting euro 2024 m/ətir 0 m/Necə yazar ola bilərəm? 15 m/Whatsapp 2 sosioloji marksizm | elm ufc obyekt yönümlü proqramlaşdırma perfume genius javascript zəka | elm 28 may 1997 b.dortmund - yuventus matçı tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı i̇qbal bano davide moscardelli stolipin qalstuku edip pul wallet reaction forming dar alanda kısa paslaşmalar x-men '97








link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

kickboks yoxsa trenajor

#sağlamlıq

salam usaqlar. hal-hazirda 70 kiloyam. boy 179. cekimi 4-5 ay erzinde 80 kiloya cixarmaq istiyirem. treanajora getsem bu ele de cetin olmayacaq. ama bir yandan da kickboxa basdamaq istiyirem.
aranizda boksa ve ya kickboksa gedeniziz varmi. o mesqlernen bir yerde ceki artirmaq ve ezele kutlesini artirmaq ne derecede mumkundu. evvelceden tesekkur.


User Avatar

1. Salam,kickboxla çetin çeki artıracaqsan neinki trenajorla.1.5 ildi kickboxla meşğul oluram 4.5 kilo kökele bilmişem.

samalyot @23806

User Avatar postun sahibi

2. salam qaqas. biraz etrafli melumat vere bilersen zehmet olmasa. boy, ceki, yas filan. gundelik qidalanma filan necedi sende? umumiyetle kickboksda fiziki mesqlerle ezele kutlesini artirmaq mumkundumu? kickboksda bedeni boyutmek olurmu ve s. evvelceden sagol.

oxuyucu @23807

User Avatar

3. Beli mümkündür,kickboxda sen meşq eliyerek suxoy ezele yığa bilersen amma trenajorda emele gelen şey deyil mence.Kickboxingle meşğul olsan senin hem suxoy ezelen,süretin ve elastikliyin olacaq.17 yaşım var 182 boyumdu 57 kgsa çekimdi.Bele deyekde trenajora getsen senin sadece gözel görünüşün olacaq,amma boxda sen hem ezele yığa bilersen hem de ezeleni nece istifade eliyeceyini öyrene bilersen.Birde senin genetikan necedi? Suxoy ezele söhbetinde o esasdı.Trenajornan boxda eyni vaxtda alınan şey deyil yeni çox çetin olar senin üçün bele bizde meşqden sonra qantelnen zadnan işleyirik amma trenajor süreti öldürdüyünden ağır çekilere elede girişmirem.Bir sözle sen gözel beden quruluiu isteyirsen yoxsa esl ezele isteyirsen? Bir şeyide yaddan çıxarmakı trenajorda 5-6 aya bedenini formaya sala bilersense bı kickboxda en az 1 il ve onnan çox çekecek hemde daha eziyyetli formada olacaq

samalyot @23810

User Avatar postun sahibi

4. trenajorda yıgdıgın ezele 2hefte mesq elememıs olecey ama kıckboxda ele deyıl

oxuyucu @23857

User Avatar postun sahibi

5. yeni deyeceyim odu ki kıckboxa get texnika da oyreneceysen

oxuyucu @23860

sən də yaz