bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
turkiyede teqaudle tehsil almagin yollari
link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

turkiyede teqaudle tehsil almagin yollari

#təhsil

salam. men indi adiu-da 2ci kursda oxuyuram. amma oxudugum fakulte yerde surunur. tqdk balim da 450 olub vaxtile. men indi isteyirem turkiyede uni oxuyum. amma bunun haqqinda o qeder de melumatim yoxdu.

sorushmaq istediyim shey budur ki turkiye dovletinin oz hesabina (azerbaycan yox) turkiyede oxumaq nece mumkundu? bir de ielts xali ile turkiyede teqaud programi vasitesi ile oxumaq olar? umumiyyetle orada eshitmishem her universitetin ozunun xususi qebul imtahanlari olur bunun haqqinda melumat vere bilersiz zehmet olmasa?

teshekkurler.


User Avatar

1. Hansı fakültə? Mənim fakültəni deyib ürəyimi üzmə

gizli @26688

User Avatar

2. ielts zad boş şeydi. potensialın olmaldır əvvəlcə, heç bir universitet lazımsız yatırım etməz. tqdk zad boş baxan olmayacaq. birinci, səlis ingiliscə verbal olan cümlələrlə akademik bir müraciət məktubu və bir ya da iki rekomendasya məktubu həll edər. təbii ki, geyiminə və danışdığın sözlərə fikir verməlisən, hazırcavab olmalısan. təqaüdü alandan sonra geri ala da bilərlər, onu da nəzərə almalısan.(bax: )

köhnəazərbaycanlı @26691

User Avatar postun sahibi

3. kafkaesk, teqaudu geri almaq deqiq turkiye dovletinin teqaud programina aiddir yoxsa nece? chunki men bashqa teqaud programlarinin shertlerine baxmisham bezilerinde bele shertler var: univeristeti bitirdikden sonra 5 il olkede yashamaq, her hansi shirket ucun ishlemek o cumleden de teqaud ishleyib pulunu geri almaq. bele basha dushdun sizin dediyiniz o axirinci sherte aiddir. men "Turkiyeburslari.org" saytinda turkiyenin dovlet hesabina olan program shertlerine baxdim, orada bele bir shey rastima chixmadi.

bir de men burada texniki ixtisas oxuyuram, turkiyede humanitar oxumaq isteyirem, sizce qebul olmaq ehtimalim ashagidir?

oxuyucu @26696

sən də yaz