bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
pena deriden nece temizlenir?
link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

pena deriden nece temizlenir?

#digər

demek dunen bagda bir yeri tixamaq ucun pena aldim. poliuretan kopuk yeni. aldigim kopuk yaxsi islemedi mende calxaladim eledim, sonra bir sixdim elimde partladi. bawimdan awagi kopuk oldu. sacim ve sifetim. sacim yapiw yapiw olmuwdu, ele uzum de. evvelce sacimi dibden kestirmeyi duwundum ama qardawimin toyuna az qalmiwken bunu elemedim. gozledim. quruduqsa sacimdan yavaw yavaw tokuldu ama uzumdeki kopukler cixmir. qawlarim, kipriklerim, gozumun etrafi, yanalar, dodaq, cene, sakkalarin ici hamisi kopukdu. ben hur kinosundaki xestelere oxwuyuram. bunun bedenden nece cixdigini bilen varsa desin. iwim gucum tokulub qalib, evden cole cixa bilmirem.

gizli
29.04.2016 mesaj izlə Googlla

User Avatar

1. Sendeki de, ne şansmış dost.

gizli @33346

User Avatar

2. Bunu da tapdim

Ele bulaşan poliüretan köpüğün elden tamamen çıkması 1-3 gün kadar sürecektir. Elinize köpük bulaştığında köpüğü temizlemeye çalışırken elinizin tamamına yaydırmamaya çalışın. Elinizi köpük kuruyuncaya kadar yıkamayın. Köpük kurumadan ince bir metal yardımıyla (yağ bıçağı gibi) elinize bulaşan fazla köpüğü iyice temizleyin. Elinizde kalan köpük tamamen kuruduktan sonra elinize bol bol krem sürün. Krem emildikten sonra işlemi defalarca tekrarlayın. Krem deri tarafından emildikçe köpük artıkları kendiliğinden çıkacaktır. Krem yerine zeytinyağı veya ayçiçek yağı da kullanılabilir. Göze ve ağıza gelmesi durumunda en yakın hastaneye gidiniz.
Kaynak sayfa: http://www.bilgimanya.com/poliuretan-kopuk-elden-nasil-cikarilir/

glamour @33348

User Avatar postun sahibi

3. bunlari men de oxudum ama uzumu gozumu bicaqnan temizleye bilmirem -* anamin kremlerini surturem uzume belke yumwalib qopar deye.

gizli @33349

User Avatar

4. Aseton qullanabilirsen mene öyle gelir.

üreğim oynayır @33355

User Avatar postun sahibi

5. Deri yumwaldan kremle uzu gozu bol bol kremleyib 2 saat gozledikden sonra asetonla silince cixirmiw. Axirki temizlikdeyem.

gizli @33359

sən də yaz