1. beşiktaş jimnastik kulübü , 1903 cü ilde istanbulda qurulub. türkiyede qurulan ilk idman klubudur. futbol komandası türkiyede ki en böyük 4 klubdan biridir ve çarşı adlanan azarkeş kütlesi ile olduqca meşhurdur. stadyonu dönemim prezidenti ismet inönünün adınadır ve klubla eyni adlı semtde yerleşir.
4. 2012-2013 sezonunda güclü oyunçularını itiren ve ağır borc altına giren komandadır.
bu foto meni doğurden kederlendirdi:
http://soz6.com/svf/besiktasdagildi.jpg
5. beşiktaşın böyüklüyünə sözüm yox,lap olsun ağsaqqal.ama özünə anarxist deyib qurban bayramında ateistləri söyən,kapalı tribunanı örtən böyüklükdə türk bayrağı açmaqla aşırı millətçi yanını da göstərən xeyli gülünəsi azərkeş kütləsi var.
6. sağcısı ,solcusu , dindarı, ateisti ile birlikte her tipten insanı tapabileceyimiz bir azarkeş grubu var, mehz buna göre de diger reqiblere nisbete bjk azarkeşleri arasında daha çox dava olur.siyasi ve ictimai problemlere olan reaksiyaları ile de diger azarkeş qruplarından ferqlenirler . ölmeden önce atmosferi yasanacaq olan stadların başında gelir inönü şeref bey stadı.
8. illerdir,hesretimize son qoymuş klubdur.1 qol qol hara qeder abi? samet aybaba sağlamdı bu işde.qırmızı forma heleki düşür bize.liderliyede hardasa 24 saatlıq oturmuşuq.bütün vın sistemleri beşiktaşa keçecek.vurulan her qola 100 mb.