string driven thing



əjdaha lazımdı   izlə   lələ   mən   googllalink

    1. 1967 - ci ildə şotlandiyada qurulan folk-prog qrupu.
    Jethro tullun folk-progda fleytadan, magna cartanın folk-progda akustik gitardan çox istifadə etməsindın fərqli olaraq bu qrup daha çox skripka ağırlıqlıdı.
    Qrup çox üzv dəyişdirib yəni hamısının adlarını əzbərləmək və hansı albomunda kimlər işləyib öyrənmək biraz vaxt alır.
    Qrup Chris adams (gitar vokal), Pauline adams (vokal və drum) və Graham smith (violin) tərəfindən qurulub və ən əsas üzvləri bunlardı.

    Diskografiyları :

    String Driven Thing (1970)
    String Driven Thing (1972)
    The Machine That Cried (1973)
    Please Mind Your Head (1974)
    Keep Yer 'and On It (1975)
    Dischotomy: The Rarities 1971—1974 (1992)
    The Early Years 1968—1972 (1993)
    Suicide (Live in Berlin) (1995)
    Studio '72 Plus Live In Switzerland '73 And London '95 (1998)
    The Machine That Cried Band’s Official Version (2006)
    Moments of Truth (2007)
    Songs From Another Country (2009)
    Live on the Foxtrot tour 40th Anniversary (2012)

    Qrupu yeni dinləməyə sayca 3 cü studiya albomlar olan The Machine That Cried ilə dinləməyə başlaya bilərsiniz.
    Əgər mahnı seçə bilməsəz çoban qardaşınız sizin üçün mahnı məsləhər görə bilər.
    (youtube: )

    Bununla başaya bilərsiniz.
    Sonlara doğru Graham smith müəllimin violin partları onsuz sizi qrupa aşiq edəcək.


sən də yaz!