bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
yatanda yuxuda donub qalmaq komek edin..
link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

yatanda yuxuda donub qalmaq komek edin..

#digər

salam dostlar.. goxum yuxuya geden kimi sanki yari oyaq kimi oluram ama terpene. .. bilmirem yerimden elebil kimse tutub saxliyib meni. 2014 den buyana demek olar heftede 3-4 defe olur... ancaq ayaq barmaqlarim terfenir... yatdigim yeri deyisdim yenede xeyri yoxdu.. bir esgerlikde olmurdu ama eve qayidanda yene donub qaliram yuxuda ... evveller lap pis olurdum qulaqa yad sesler gelirdi basa dusmediyim.. ama gozumu acanda hecne gormurdum.. sadece oiaraq protiv gedib terpenmek isteyende urey cox tez atmaga baslayir ama hec seainide cixarda bilmirsen.. hergun duada edirem yağanda gozum yuxuya geden kimi yari oyag oluram ama hereket üliye bilmirem elebil kimse ellerimden tutub saxlayin.. herden eleolurduki donub qalanda nefesimi tuturdum birez kecirdi avtomatik oyanirdim ama elede olurku hec xeyri olmur ele gozleyirem ozu kecib getsin

zach
21.04.2018 mesaj izlə Googlla

User Avatar

1. buna yuxu iflici deyirler. hamida olur adi birsheydi. yatdigin yerle, yuxu problemiyle ve ya stressle bagli olur. fikir verme ziyansiz birsheydi

gizli @57806

User Avatar

2. Hamida olur
Yatdigini bilirsen ama ayila bilmirsen qisqirmaq ozunu cimdikleyib oyatmaq cehtleri de ugursuz olur.
Next level yatdigini yuxuda oldugunu bilib yuxunu yonlendirmekdi.

albert einstein @57807

User Avatar

3. Yuxu iflicidi, el arasında qarabasma deyirler. Ele de çaresi yoxdu, ya ac yatmayın, ya da yeyib yatmayın. Stressden ve yuxu pozuntusundan olur. Narahat hiss edende ve s. Çalışın rahat girin yerinize. Menim bir üsulum var, birinden eşitmişdim. Oyanan kimi Yanımdaki(eyni otaqda yatdığım) şexsin elini tuturam yeniden uzanıram daha olmur. Psixolojidi yeqin ki, bilmirem. Mende ele keçir, yata bilirem. Bele buna alışmalısınız.

adsız dəyirmandaki xoruz @57808

User Avatar

6. Mans, hərəkətli, aksiyonlu yuxu görəndə zaman anidən ayılanda ola bilən bir şeydi.
Belə ki, sən yuxuda tullanıb düşəndə, xoxandan qaçanda zad, bədənin də səninlə birlikdə qaçıb getməsin deyə, beyin hərək imkanını əlindən alır. Anidən ayılanda, beyin gecikə bilir. (baxma: usbit eləməmək) Belə olanda da, təkərə düşmə hadisəsi yaşanır.
Yəni, boş şeydi, mən də belə vəziyyətdə qalmışam, araşdırıb belə sadə birşey olduğunu görəndən sonrası zor olmuşdu. Görəsən beyin nə vaxt idarəni mənə qaytaracaq deyə gözləmək zad.
(baxma: Beyin çevrilişi)

31ci yalquzaq @57832

User Avatar

7. bosh shey demek düzgün olmaz buna. bildiyime göre üreye ziyan bir sheydi. çünki hereket etmeye çalisirsan ancaq alinmir bu zaman üreyin döyüntüleri keskin artir. ritm pozula biler. esgerlikde olmayib indi olur deyirsense çox gümanki rejimsiz heyat terzi kecirirsen. yuxu ve eseb pozuntusu olanda yaranir bu hal. birdeki soyuq otaqda çalish yatmayasan. çünki özümde müshahide elemisem soyuq yerde insan bu veziyyete tez düshür. nefesini saxlamaqa çalishmaq biraz qeliz meseledi çünki bogulacaqini düshünürsen. bir meslehetde verim. eger gece yatanda bu hali göze alib yatirsansa çalish üzü asaqi ve sol terefi üste (ürek teref) yatma. bu halda daha tez düsür insan bu hala. özüm tecrübe elemisem.

itle pisikle yasayan tenha telebe @57836

User Avatar

8. Çıldağa ged.

gizli @57851

User Avatar

9. sleeping apnea? xoruldayirsansa da

haillucifer @57852

User Avatar postun sahibi

10. Haminiz cox sagolun dostlar

zach @57881

sən də yaz