bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
azerbaycanda insan huquq ve azadliqlari

14 yazar | 16 başlıq | 20 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 20 yeni entry
#zirzəmi 1 yeni entry
#sözaltı wiki (3017)

şəkil çəkdirərkən ayağını yuxarı qaldıran qız 4 tanah tissot prx powerlifting ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı m/Bad boy 6 m/kitab oxumaq üçün app 6 m/nothing phone 1 1 i̇qbal bano davide moscardelli stolipin qalstuku edip yamayka valyuta sistemi kitsch millətçi vs milliyətçi dozimetr | elm futhark yazarların paylaşmaq istədikləri rəsm əsərləri hero's journey söz stadtap kabuto wayback machine bacha posh pigouvian tax donald trump tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers








link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

azerbaycanda insan huquq ve azadliqlari

#digər

reisler mezelenmek isteyen hec yazmasin heves yoxdu oxumaga fikirlerin.ciddi sorusuram olkemizde qanunla olan insan huquq ve azadliqlarin tam mezmunun hardan elde edib oxuya bilerem?meselen uzun iller bunu normal bilmemisem deye cox sehvlerim qorxularim olub.yeni konstitusiyada var idi men bilen.amma orda hamisi var mi?deyerli fikirlerinizi gozluyurem.

gizli
15.03.2015 mesaj izlə Googlla

User Avatar

1. Tebıı kı konstıtusıyada var hamısı.huquqlar,azadlıqlar ve vezıfeler

gizli @10102

User Avatar postun sahibi

2. Tesekkur edirem.

gizli @10103

User Avatar

4. Əlbəttə var dost. Konstitusiyamız bəs nə üçündü? Maddə24dən başla sonra Yaşamaq,bərabərlik,mülkiyyət,şəxsi toxunulmazlıq,nikah,əmək,tətil,istirahət və bu qəbildən olan bütün maddələt ora daxildi. Konstitusiyanı oxu.

bakirfikir @10106

sən də yaz