bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
online psixoloq
link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

online psixoloq

#digər

beyler salam
demek bir nefer var ozunu intihara surukleyir, bezib heyatdan...ele bir ciddi problemi falanda yoxdu..sadece bilmirem oxudugu menfi yuklu kitablardanmi nedenmi beyni yuyulub demey olar...hech neye maraqi qalmayib...sonub sanki...ele hey olumnen daniwir...ozunu cox aciz sayir...ama hansiki aciz falan deil...yaxinnan tanidigim biridi, iw yoldawim olub iki il evvel...iwde ele bir nefer yox idiki onun haqqinda nese menfi bir wey desin..hami terefinde hormet qoyulan, terbiyeli, medeni, hec kimin xetrine bele deymeyen biri idi...yeni dediyim odu bele şüurunc çatişmazliqi olan biride deil,,sadece oxudugu kitablarmi deyim yoxsa bekarchiliqdan oturub bowu bowuna ele hey duwunmeyimi deyim bilmirem, pis veziyete salib...elaci olsaydi ele bu deqiqe intihar eder...yaxinlari uzmey isdemir deir...qalmiwam bilmirem ne edim...bildiyiniz savadli psixoloq falan varmi onla elaqe saxlasin internet vasitesi ile...wehere gelmeye imkani yoxdu


17.06.2015 mesaj izlə Googlla

User Avatar

2. azərbaycanda insanın intihar həddinə çatması normal şeydi.

ona denən "the pursuit of happyness" filminə baxsın. bəlkə onu hərəkətə gətirdi.

cizız krayst @18689

User Avatar

3. Chox teessufki online psixoloji destek almaq chox chetin meseledir. Chunki diger ishlerdeki kimi psixoloqlar da gordukleri ishe gore mevacib almaq isteyirler.

Eger ele bir shey tapsaniz bele ne derecede effektiv olar bilmirem. Canli danishiq ve online danishiq arasinda chox ferq var.

fripp @18697

User Avatar

4. buyur dost mən psixologiya üzrə oxuyuram. tam bitirmədiyim üçün tuxta psixolog (kitayski) sayila bilər. facebookunu yaz dostluq göndərim.

gizli @18725

User Avatar

5. bele kritik veziyyetde online görüşmeye icaze verilmir. psixiatrla görüşmek lazımdı

gizli @18730

User Avatar

6. Allah komeyi olsun.yaxinlarimiza sevdiklerimize gore yawamaliyiq bu heyatda.ozunu oldurmey yeni INTIHAR gunah sayilir Qurani Kerimde. O dunyada cavab verilecey Allaha.Sagken gunah qazanma.allahin verdiyi cana qiyma

oxuyucu @18740

sən də yaz