bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
xaricdə təhsil
link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

xaricdə təhsil

#təhsil

xaricdə təhsil təqaüdü üçün rüşvət tələb olunduğu deyilir. məlumati olan varsa , zəhmət olmasa , fikrini bildirsin

qorxaq
15.08.2015 mesaj izlə Googlla

User Avatar

2. onu deyənlərin böyük əksəriyyəti digər müsabiqəçilərdən daha az göstəricilərə malik olan və bu dövlətdəki ən yaxşı şeyə pox atmaq isətəyən paxıl insanlardır. rüşvət zad tələb olunmur.

successful fail @23545

User Avatar

3. link link
Qərar sizindir

kruso @23548

User Avatar

4. Müzakirəyə açıq olmayaraq bildirirəm ki, tapşırıq lazımdı.

cosmopolitan @23551

User Avatar

5. o qirmizi attestat zad yazan qaqas o netice ile niye gore dovlet proqramina basvurur?))) gre ela, olimpiada var, gpa ela phd ucun istediyi amerika universiteti qarsiliqsiz teqaud verecek :D ya da neticeleri yaxsi olmayib ve amerikada top universitetlere qebul ola bilmeyib, universitetlerden teqaud ala bilmeyib deye elaci dovlet proqramina qalib. dövlet proqraminada amerikaya neticeleri muekemmel olmayanlari qebul etmir)

yeni bir sekil subut zad deyil.

oxuyucu @23554

User Avatar

6. attestatin dexli yoxdu, olimpiada bakalavr seviyyesinde teqaud ucun komek ola biler, tqdk bali ise umumiyyetle adamlar saytlarinda yaziblar sat ve diger imtahanlara neticeler daha cox diqqete alinir. elave olaraq onunda phd seviyyesinde dexli yoxdu. toefl sertifikati, gre sertifikati yazib ama neticeleri yazmayib. yeni gre den 500 alib belke subject testden?))

oxuyucu @23555

User Avatar

7. prioritet ixtisaslara müraciət etməyəndən sonra uçma bacarığın belə olsa kəsilirsən.

tahirson @23557

User Avatar

8. orda yazmayıb ki amerikaya gedir bəlkə başqa ölkədi?və də nəticələri şəkildəkindən qat qat zəif olub nüfuzsuz universitetlərə qəbul olanlar da dövlət proqramından istifadə edib.dp ilk vaxtlarda yaxşı idi amma sonradan zibili çıxdı

kruso @23558

User Avatar

9. kruso amerikaya getmirse gre imtahanini neyniyir?)) gre amerika ucundu ) elinde hansi arasdirmaya esasen bele deyirsen? menim qohumum var ne atasi memurdu ne de varli hetta daxmada qalir bele pis cixmasin. hetta atasi bele yoxdu anasi isleyib saxlayir. teqaud alib hem de kanadaya.

oxuyucu @23559

User Avatar

10. Gre ancaq amerikan üçün deyil ki)Türkiyədə də Almaniyada da çində də fransada da gre qəbul edən universitetlər kifayət qədərdi.hətta azərbaycanda ADA belə qəbul edir

kruso @23560

User Avatar

11. qebul oluna biler ancaq teleb deyil yeni turkiyede ya da avropada gre teleb etmirler ya da gre neticesi olanlara ayricaliq tanimirlar. amerikada ise telebdi. gre neticesinide bilmirik. yeni hal hazirda bilmeden danisiriq. ola biler onu redd ederler ya da kimdense rusvet goturerler ancaq menim tanidigim onlarla insan bir qepiksiz teqaud alib.

oxuyucu @23561

sən də yaz