bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
yeni bir meslehet

20 yazar | 10 başlıq | 55 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 55 yeni entry
#zirzəmi 4 yeni entry
#sözaltı wiki (3031)

ailə evində yaşamaq 6 yazarların çəkdikləri pişik şəkilləri 5 sözaltı günlük 4 pul wallet reaction forming dar alanda kısa paslaşmalar x-men '97 splitting euro 2024 m/ətir 0 m/Necə yazar ola bilərəm? 15 m/Whatsapp 2 sosioloji marksizm | elm ufc obyekt yönümlü proqramlaşdırma perfume genius javascript zəka | elm 28 may 1997 b.dortmund - yuventus matçı tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı i̇qbal bano davide moscardelli stolipin qalstuku edip pul wallet reaction forming dar alanda kısa paslaşmalar x-men '97








link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

yeni bir meslehet

#

ay sizin verdiyiniz meslehet...ne ise.bu gün qiza yaxinlaşib salam verdim.bextdendi ya nedendi bilmirem.bu qiz da mene şilleni vurdu.gij qizi gij mene dedi ki sen kimsen ki mene yaxinlaşib söz deyirsen.başa düşmürem bu qeder çirkinem ki,allaha and olsun bir qrup yoldaşim var bülent mert-eoxşuyur.amma günde bir qiznan gezir.dostlar meslehet verin görek men neyi sehv elemişem?


User Avatar

1. naz eliyir verəcək.

gizli @26473

User Avatar postun sahibi

2. Qardaşlar men neyi sehv elemişem onu fikirleşirem.Bir de sabah nece mektebe gedecem.Bütün uşaqların gözü qabağında vurdu mene gij.

seks enler fanatı @26476

User Avatar

3. Demək istəyirki mən sənin bildiyin qizlardan deyiləm

vanqa @26486

User Avatar

4. Sikleme. Neynirsen tripi ozunnen boyuk qizlari? Ozun gosterib camaata

oxuyucu @26494

User Avatar

5. bilmirəm trollsan ya yox əgər dediyin kimidisə sikdir elə o qızı, onun götü everestə qalxıb, sən də biraz qaldırma.

su icerken vuran ilan @26497

User Avatar postun sahibi

6. Qaqaş götü everestde olsa da seviyyesi marianadadı.Özü de mennen yaşıddı.İndi meslehet verin görek sabah mektebe gedende uşaqlar lağa qoyacaqlar.Meni pis eliyen de budu eyy.Sikdirsin qız doğanın ağzını sikim.

seks enler fanatı @26500

User Avatar

7. əşi uzağı 1-2 gün olacaq, sonra yaddan çıxaçaq. sən dəmiş o qızın səviyyəsizliyidir, sənlik bir şey yoxdur. fikir eləmə)

su icerken vuran ilan @26508

User Avatar

8. deyərsən zarafat edirdim amma sən görünür neçə vaxtdır masturbasiya etmirsən buna görə çox aqressiv davranırsan.

gizli @26509

User Avatar

9. duran yerde kim kime sille vurur? hec esitmemisem valla. evvelceden cox stalkinglemisense qizi qizin hereketini basa duse bilerem. indi sil goz yaslarini ve get 31ni cek nihahaha.

oxuyucu @26511

sən də yaz