deaktiv etmək
millət deaktiv edəndə yazilmiş entrylər görünür ya yox?
4. " profilinizi deaktiv etdikdən sonra profilinizdə heç bir entryniz görünməyəcək, profilinizdə "profil deaktiv edilib" bildirisi görüləcək. hesabınız deaktiv olduğu müddət ərzində heç kim sizə mesaj ata bilməyəcək" bu cür yazmışdız
çernyayevski @30570
1. görünmür
çernyayevski @30560