bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

söhbəti tutanlar like tutmayanlar comment



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
futbolçulara yaraşacaq peşələr - düzəldilməli başlıq adları
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+2 əjdaha

13. adminlərin daha çox like toplamaq üçün istifadə etdikləri mənasız metodlardan biri

+1 əjdaha

7. azerbaycan seyfelerinin dislike eleme sebebim

+1 əjdaha

8. bir azerbaycan klasiyi. xalxın uşağı marsa raketnən getmək üçün araşdırma aparanda bizim adminlərin "like" yığmaq üçün fikirləşdiyi çağ atlatan metodika

+1 əjdaha

5. söhbətdən 4-5 ay sonra xəbərdar olduğum facebook fenomeni. günlük həyatımda çox işlədirəm. sizlərə də tövsiyyə edirəm.

+1 əjdaha

20. bir efsane daha tarixe qarışdı, ve sağ eli hashtagın ne olduğunu bilmeyib hashtag yazanlara, uduzan komandanı peyser çıxardan topaz sehifelerine, dinden, xerçeng xestesi uşağdan istifade edib like yığan "azerbaijan" sehfesine, inci sözlüyün götünü yalıyan sehfelermize, hafiz hacıyev capslarını hele de tuttura bilmeyib, zorlayan sehfelere, sehfe admini olaraq özünü bir pox sayıb inboxdakı söhbeti senzurasız screen edenlere, ve son olaraq rehmettiy alt yazı ile şit video hazırlayan bambuka.

+1 əjdaha

2. ergenlerin facebooka axını ile birlikde ortaya çıxmış ifade. paylaşılan yazı veya fotoda neden söhbet getdiyini anlayanardan gedir söhbet. her ne qeder qıjıvari olsada, bir növ sarkazm kimi sözlükde mende istifade edirem. yazını oxuyan daha diqqetli oxusun içerideki gizli mesajı anlasın deye. ps: yerine birşey fikirleşmek lazımdı sözlük üçün.



hamısını göstər

söhbəti tutanlar like tutmayanlar comment