bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

cep hikayeleri



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
- başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+4 əjdaha

3. Youtube'da bezi kanallar vardir ki heqiqeten de adamlar haqla,emekle is gorurler.
'Cep hikayeler' ise insanlarin, her gun gorduyu insanlari bir medalyon olaraq tesevvurunde canlandirir. insanlarin simasini gore bilirik. bes yaxsi onlarin hisslerini, acilarini onlari nece gore bilirik mi?
buna gore insanlari medalyon olaraq tesevvur edir, cep hikayeleri
bizlere tanidigimiz,bildiyimiz insanlarin ve ya bilmediyimiz insanlarin hekayelerini danismasi ucun vaxt ayirir. yeni, medalyonun obirsi terefini ugurla gosterir. Ehsen.

+3 əjdaha

1. insanların peşələrindən və hobbilərindən bəhs edən youtube kanalı. həm format olsun həm də 3-5 dəqiqəyə sıxışdırma cəhdləri olsun '' 1000 londoners'' kanalından təsirləndiklərini düşünürəm,

+2 əjdaha

2. Hər dəfə videolarını izlədikdən sonra içimdə təəssüf və xoşbəxtlik qarışımı qəribə hisslər yaşadığım kanal. Ən çox yaddaşıma həkk olunmuş və ən təsiredici videosu isə taksi şoferinin xatirələrini anlatdığı videosudur. Adam sözün həqiqi mənasında həyat dərsi verir:
" Çünkü bu enflasyonda o paralar bizde kalmayacaktı, ama sayfalar sende kalıcaktı. Anıları pekiştiriyorsun böylelikle. Böyle işte, bizim hazinemiz de bu. Her kesin bir hazinesi vardır yani -*"
"Bilgisiz insan yaşaya bilir mi?"
"Ölürken, acı çekerken bile insan mutlu olabilir"
(youtube: )



hamısını göstər

cep hikayeleri