bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

pul itirmək



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
itirmək qorxusu - pul mövzusunda 7 şəxsiyyət tipi
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+4 əjdaha

3. itirdiyin miqdara göre ve itirdiyin anda başqa pulun olub olmamasına göre insanda ferqli psixolojik neticelere sebeb olur. az pul itirmisense ya da itirdiyin pul ümumi pulunun az hissesidise şeyine de olmaz. diger btün hallarda minimum tepennen tüstü çıxar. bir de itirdiyin pulu tapmaq var. onda da yetimin papağın başınnan alıb qaytaranda sevindiyi kimi sevinme veziyyeti olur. (baxma: yetimin papağın başından alıb qaytaranda sevindiyi kimi sevinmek)

+1 əjdaha

8. eger çölde itibse (qepik-quruşu demirem) onda günah adamın özündedi o pulu tez qazanmağın yolunu tapmaq lazımdı(ofisant işlemek olar meselen.günah deyil narahat olmayın)ama eger evde itibse ve tapılmırsa onda artıq o pulu tez hardansa qazanmaq kifayet elemir geceleri yuxunda o pul ile öpüşdüyünü bele görmek mümkündü.adamı deli eleyer bütün kitab polkalarını dağıtdırar,hetda dine bele qayıdarsan amk.sonda ise en axmaq yerlerden çıxar o pul.

+3 əjdaha

1. itirençün esla unutmayacağı hadisedir. insani nece gün özüne getirmez. itirmesem filan yere xercleyerdim deye durduq yerde xeyallar qurdurar.

+3 əjdaha

2. alkolizmi alovlaya biler.

+1 əjdaha

13. cox esebiyem cibimde pul qalmiyib hamsini itirmişem telebeçilik vaxtimdi hemde kimse köməy eləsin



hamısını göstər

pul itirmək