bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

dirk kuyt



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
fenerbahçe - 22 dekabr 2012 fenerbahçe karabükspor oyunu - 13 yanvar 2013 bursaspor fenerbahçe oyunu - 3 fevral 2013 fenerbahçe sivasspor oyunu - komandası üçün hər oyun canını qoyan oyunçular - 2 may 2013 benfika fenerbahçe oyunu - 31 avqust 2013 fenerbahçe sivasspor oyunu - futbolçu tipi olmayan futbolçular - xarici adların necə tələffüz edilməsi problemi
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+4 əjdaha

11. ekrana bir görüntüsü gəldi bir iki saniyəlik, ləhləyirdi, təngə-nəfəs olub yeriyədə bilmirdi ama defansa qaçmaq istəyirdi. o an hiss etdiklərimi bilməsini istəyirəm. oturub ciddi ciddi fikirləşirəmki necə əlaqə qurum deyim ki biz görürük sən oynayırsan.
yazık bu adama.

+2 əjdaha

15. dünyada barmaqla sayılası qədər ən üst səviyyədə komandalara uygunlaşan professional futbolcu.
aldıgı son avrosuna qədər layiqdi dirk kuyt.
anatomiyadan başım çıxmasa 4 ciyəri var deyəcəyim insan.

haqqında yazılan #25811 entry tüklərimi biz-biz elədi. gözlərim doldu. həqiqətən o hissi yaşadım.
az müddət olsada məncə tərəfdarların unutmayacagı futbolçu olacaq.

+1 əjdaha

3. topdan süretli qaçan,sarışın bir holland qardaşımızdır.premyer liga mehsulu hesab etdiyim,bir müddet qabaq ise fenerbaxçaya transfer olaraq türk malına çevrildiyini düşündüyüm futbolçudur.mene göre,ikinci daniel guiza sendiromu bizi gözleyir.

+1 əjdaha

1. 3 illik fenerbahçe ile kontrakt imzalayan liverpool futbolçusu. xoş gelib, utandırmasın

+1 əjdaha

2. 1 milyon avro deyerinde bonservis ile illik 2.5 milyon avro qarşılığında fenerbahçemize transfer olmuş 32 yaşlı hollandiyalı hücumçu ve hücuma meyilli sağ cinah oyunçusu. bir danışığında "mende thierry henry'nin qabiliyeti yoxdu bu yerlere çalışaraq geldim "deyerek ne qeder çalışqan olduğunu göstermişdir. herhalda fenerbahçede 4-2-3-1 lik sistemde mehmet topuzun yerine sağ cinahda oynayacaq. eks halda 4-4-2 lik sistemin fenere uymayacağını düşünürem. ileride stoch-sow-kuyt üçlüsü gözel günlerin xeberçisidir.

+1 əjdaha

8. di(r)kka(y)t !



hamısını göstər

dirk kuyt