bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

təyyarə yerə enəndə əl çalmaq



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
timidus
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+8 əjdaha

12. ekşidə görüb xortlatmaq istədiyim başlıq.
ayıb olmasın keçən 2 həftə ərzində 6 dəfə uçmuşam. istanbul-vienna-istanbul-münih-istanbul-bakı.
tapın görək harda alqış eşitdik? əlbəttə bakıya uçanda. -*
öncəki 5 uçuş class idi amma alqış falan da yoxdu. bakıya uçanda 1 nəfərin burnundan qan açıldı,enişə 5 dəq qalmış birinin ürəyi getdi. enişə keçirik deyə warn elədilər 2-3 dəfə hamı prosedurlara əməl eləsin. maraqlı xalq oturmadı da hamı burnu qanıyanla ürəyi gedənə baxırdı. eniş zamanı da 4-5i başın tavana vurdu o dərəcə maraqla baxırdı yurdum insanı. tam endik airfildə başladı hamısı əl çalmağa. sonra da durdular sumkaların götürməyə.
anons etdilər xəstələr öncə çıxacaq ambulansla. amma stüardessaya dedim anonsu dəyişsinlər sağolsunlar dəyişdirlər. daha çox biabr edəcəkdilər yoxsa.

+3 əjdaha

4. bakı naxçıvan arası uçuş eden teyyarelerle yere enende elenmesi lazım olan ritual bir hereketti. çünki bu teyyarelerin helede uçmağı möcüzedi. camahatın o demir dümür yığınıyla o qeder yolu uçub hele de sağ qalması da möcüzedi. ona görede gülümseyin cenablar texnologiya ilerliyir dövletimiz günü günden çiçeylenir.

+2 əjdaha

7. təyyarə enəndə əl çalmaq təkcə bizdə yox,bütün dünyada var.və bu təkcə sağ -salamat çatdıq deyə deyil,pilotlara təşəkkür ifadəsidir.

+1 əjdaha

5. teyyarenin eniş zamanı üreyi gurppp eliyen bir xalanin başlatdığı zincirleme hadise.....atom bombası kimi başlayib yayılır.en sonunda ise bir neçe insanın üzündeki utanc izi galır geriye......

+1 əjdaha

2. boeingin azerbaycana gelmesi şerefine çelikilen yalliyla benzer hereket

+1 əjdaha

3. azerbaycan xalqı teyyareye qarşı önyarqısını aşa bildediyi üçün her seferde %50 ölüm riski görür özünde. "şükür allaha yene sağ çıxdığ"ın tezahür forması.



hamısını göstər

təyyarə yerə enəndə əl çalmaq