bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

hollywood



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
brad pitt - stranger than paradise - online film saytları - sean penn - abş deyəndə ağıla gələnlər - snuff - the dark knight - az bilinən mükəmməl filmlər - edward norton
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+2 əjdaha

4. son iller istehsal etdiyi filmlerin pox iyi vermesine delalet etmiş torpaqlar.tipik supermanlar "qaliblere" tirbunaya oynuyanlar sinifi.sovet desti xettini axdartan ideyalar.

+2 əjdaha

1. dünyanın en yaxşılarının da, en pislerinin istehsal olunduğu film paytaxtı. istehsallarının 99% pis olsa da, 1% yaxşıdı, amma hollywooddan yaxşı bir film çıxdığında heqiqeten filmin ne olduğunu görünür ve izlenilen o qeder pis filme deyir. meselen good will hunting. (bax: yeşilçam)

+2 əjdaha

2. satılmışların paytaxtı, eslinde bu axımı ilk defe sovetler birliyi ortaya atmışdı, insanlara ideologiyanı senetle aşılamaq. indi bunun en yaxşı nümunesi hollywooddur, insanların şüuraltına neyin nece yeridileceyinin merkezidir. bir çox filmlerini seve bilersiniz ve sizin en sevdikleriniz kategoriyasına gire biler, ama en gözel filmlerinde bele, mütleq amerikan ideologiyasının nümunelerini tapmaq olur, kapitalst sistemin mecburiyeti olan reklamları her yere soxduqları kimi filmin heç tesevvür bele edilmeyeceyi hisselerine soxurlar. baş rol oyunçusunun geydiyi paltarın markasında, telefonunun maşının markasına qeder her şey düşünülmüş olur. ahmet şerif izgören'den çox gözel açıqlama üçün : (baxma: http://kisalink.tk/7gv )

+1 əjdaha

7. əvvəllər hollywoodland olmuş yaşılbaş sonası olmayan şəhər.1949-cı ildə isə son 4 hərf götürülmüşdür



hamısını göstər

hollywood