bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

istanbul hava limanlarından adrese gede bilme yolları



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla

başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+3 əjdaha

1. istanbulda 2 hava limanı var: Atatürk ve Sabiha.
yaxında atatürkü sökecekler. 3-cü bir hava limanı tikecekler. xuy yevo znaet harda.
indiki şeraitde atatürk avropa terefde qalanlar üçün ela yerdedi ve ulaşımı da rahatdı.
bir de ebesinin amında (anadolu yakasında) bir aeroport var. adı Sabihadı.
bu başlığı açma ehtiyacı href="http://soz6.com/meslehetxana/1932/baki-istanbul-aviabilet" style="rgba(25,148,218, 0.8 link " target="_blank" class="sonses" rel="nofollow">http://soz6.com/meslehetxana/1932/baki-istanbul-aviabilet) meslehetxanadaki bir sualı görenden sonra yarandı.

yazım ki, gelib-gedenler de faydalansın. bu arada yazılan qiymetler 4 may 2015-in qiymetleridi. Please take into consideration.

atatürke gelsen eger, gece saat 12-ye qeder havalimanının içinden metro gedir. metroda jetonun qiymeti sehv elemiremse 4 liradı. ama istanbul kartla 2,15 liraya getmek olur. boş istanbul kartının da qiymeti 6 liradı.
luboy yere gede bilersen. gece 12 ile 6 arasında metro bağlı olur. taksi ile hara getdiyine bağlıdır. hardasa 8 kilometrlik mesafeni 15-16 liraya gedir taksi. ona göre rasşotuvu götür.

sabihaya da gelsen sehv elemiremse 24 saat işleyen havataş avtobusları var. avtobuslar her yarım saatdan bir hereket edir. taksime gedir. qiymeti 12 lira zad olmalıdı. 90 deqiqe filan yolda itirirsen. günün saatına ve probkaya bağlı 90 deqiqe uzana biler. ona göre rasşotuvu götür ki, gecikmeyesen.
taksime çatandan sonra da uje her yere gede bilersen istanbulda.

qeyd: eger saat 12-den sonra işlemirse havataş avtobusu, minmeyin taksiye zada. sikecekler aq. çox uzaqdı. ebesinin yanındadı. gözleyin seher 6 olsun. havataşnan gedin.

umarım yardımcı oldum.

p.s.: bir de ucuz bilet söhbeti ver. ömür sikir, tez-tez soruşulur. https://www.skyscanner.com
--> bu adresden en ucuz biletleri qarşılaşdırmalı olaraq göre bilersiz. qarşılaşdırma deyende 50 dene firma yoxdu zaten. THY var, azal var. son 5 ildi hansısa kioska yaxınlaşıb bilet almamışam. burda kiosklardan ucuz qiymete taparsız. kredit kartoçkasıynan ödüyürsen. en axırıncı aşamada 10 dollar artıq pul alır kredit kartı. alsın aq. vsyo ravno yene ucuza başa gelir.

vaxtı ve ağlı çox olub, pulu az olanlar çerez tiflis gele biler istanbula. tutuzdura bilsen 50 dollara da bilet almaq olur. ama bele 70-80 dollara tapa bilersiz.



hamısını göstər

istanbul hava limanlarından adrese gede bilme yolları