bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

gwent: the witcher card game



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
cd projekt red - hearthstone - the elder scrolls: legends
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+3 əjdaha

5. hearthstone'da blizzard omrumu curudenden, the elder scrolls legends shut down olandan, faeria ile communitysizlikden geberenden sonra ccg maceramda haradasa 4-5 aydi yer alan cdrp nin the witcher seriyasinin icindeki gwent oyununun upgrade edilmis ayri bir oyun olaraq oynanabilen versiyasi.
yanvar ayi artiq pro ranka cixdigim ust uste 3cu ay olacaq. qaqaniz top 200de falan bitirir sezonlari. adamin axotu olsa ustune qoyub minor/major tournamentler ucun sixar ama baya bi vaxt lazimdi.
kecen ilin sonunda yeni expansion geldi ve qit olan card database biraz genisledi.
herhansi bir ccg oyununu uzun uzadiya anladmaq onsuz da menasizdi, milyon dene danisacaq sey ve mekanik var.
tekce oyunu deyebilerem ki hal hazirda hem community olsun, hem oyuncu/yayinci kutlesi hem de daimi genislemesi ve s. oynana bilecek en yaxsi ccg oyundu.

+1 əjdaha

2. withcher 3 oyunun içində mini game olan gwenti casual olaraq başqa bir oyun halına gətiriblər.heçbir kart oyununa rəqib deyil.

+1 əjdaha

4. tәzәlikcә *master mirror expansion*ı tәqdim edәn kart oyunu. 70 yeni kart vә tәkamül bacarığı olan xüsusi kartlar var; kart әgәr 1-ci roundda әlә gәlib vә istifadə olunmayıbsa, 2-ci round tәkamül keçirib fәrqli bacarığa sahib olur. eynilə 3-cü rounda saxlanarsa 3-cü formasına çevrilir.



hamısını göstər

gwent: the witcher card game