bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

dota underlords



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
auto chess
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+2 əjdaha

2. valve sagolsun bildiyinden geri qalmadi ve diger sirketlere ehtiyac qalmadan ozu oyunun siz de meni bagislayin anasini sikdi. mobilden bele rahatliqla oynanan oyunu, pcde hele qarisiq, oynanmaz hala salaraq anliq oyuncu sayisini 20k lardan 1k ya cekdi.
bunlar xaricinde birinci entryde adi cekilen the elder scrolls reqabete tab getirmeyerek bele deyek shut down oldu uzun bir muddetlik.
ama blizzard bir sekilde hearthstone'u bitirdi. oyle boyle deyil hem de. son anda gelen battlegrounds modu olmasa oyunun uzune baxan olmazdi. vaxtile game streaming dunyasinin top 5 oyunundan biri olan hearthstone, hansi ki 10k izleyicisi olan onlarla pro streamer var idi, indi heresi bir oyunda basini qatir, hs nin uzune baxan yoxdu.
artifact da qapali betadan cixmadi uzun muddet, sonra oyunun v2 versiyasinin cixacaqini bildirdi. oyuna pul odeyenlere ise hal hazirda lox desek yalan olmaz.
riot un teamfight tacticsi bu oyunlar arasinda qabaqa gede bildi, tournamentler ve s. boyuk kutleye xitab elemeye basladi.

+1 əjdaha

1. valve'ın dota 2'daki auto chess modunu, ayrı bir oyun olaraq çıxardıb tutuzdurmuş board oyunu.
yaxın zamanda heartstone'a reqib olaraq çıxan ve free olmayan artifact'ın oyunçu sayısını 3e qatlayıb artıq.
alternativ olaraq league of legends de eyni növdeki teamfight tactics oyunu da var ama orada qaydalar, gedişat biraz daha ferqli ve çoxdu.
bu iki oyun, heartstone'u taxtından endirmek erefesindedi demek olar. bethesda'nın the elder scrolls legends ve diğer bir oyun magic the gatheringden sonra bu artıq üçüncü zerbedi blizzarda.



hamısını göstər

dota underlords