bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
şecere(nesil)

12 yazar | 21 başlıq | 23 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 23 yeni entry
#zirzəmi 1 yeni entry
#sözaltı wiki (3017)

şəkil çəkdirərkən ayağını yuxarı qaldıran qız 4 tanah tissot prx 12 sentyabr çevrilişi ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı m/Bad boy 5 m/nothing phone 1 1 m/təcrübə gündəliyi 8 i̇qbal bano davide moscardelli stolipin qalstuku edip yamayka valyuta sistemi kitsch millətçi vs milliyətçi dozimetr | elm futhark yazarların paylaşmaq istədikləri rəsm əsərləri hero's journey söz stadtap kabuto wayback machine bacha posh pigouvian tax donald trump tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers








link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

şecere(nesil)

#digər

bu şecere deyirler sehv etmiremse qohumluq ağacina.bunun azerbaycanda öyrenile bilindiyi bir yer var?müraciet edirsen o quruma, dövlet qeydiyyatinda hansi en uzaq qohuma qeder varsa teqdim olunur filan kimi bir mexanizmle işleyen.şifahi olaraq babamin babasina qeder taniya bilirem yalniz, sağ olanlarin sayesinde.onlarin da deqiq olaraq milli mensbuluğu filan melum deyil.her hansisa ciddi bir meqsedle lazim deyil.maraqli gelir son dövrler sadece.


User Avatar

1. meselhetxanada 2 şey mütemadi olaraq soruşulur.
1-cisi bir klip vare sehranın ortasında qırmızı maşının yanında bir balacaboy bir oğlan mahnı oxuyur. sarışın bir qız da var. O mahnının adı nedir?

2-cisi "beyler öz şeceremi nece öyrene bilerem?"

bir de bonus var.

3-cü. Beyler universitetde bir qız var. ondan xoşum gelir. Onnan nece sevgili ola bilerem?

gizli @49008

User Avatar

2. @1 qaqa 4 yaddan cixib

gizli @49023

User Avatar

3. Nə gözləyirsən ki şah ismail xətai'nin itmiş nəvəsinin soyundan gəldiyini zad tapacağın oda tapsan azərbaycan milli arxivindən ki girmək üçün mədəniyyət nazirliyindən icazə almaq lazımdı ondan sonra axtarmaq prosesi var əlbəttə əgər bunları etsən tapa biləcəyin ən uzaq tarix 1827-1840 olacaq ki nə bilirsən sənin babaların hardansa köcüb gəlməyiblər və yaxutda o vaxtlar qeydə alınmayıblar

maria di visconti @49050

User Avatar postun sahibi

4. @3 ay xitablardan xitab seçe bilmediyim ağıllı, melumat verirsen ver, vermirsen "ağıllı ağıllı gic gic" danışma.Ele mene o lazımdır ki, bilim ki, babalarım hardansa köçüb gelib, ya yox.Ne mecbur edir sizi bu qeder "bomba" olmağa, anlamış deyilem.

gizli @49097

sən də yaz