bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
green card
link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

green card

#digər

saytda green card üçün qeydiyyatdan keçmek ne derecede tehlükelidir? bir dostum deyir ki, orada şexsi melumatlarimizdan istifade edirler.bu doğrudur? men qeydiyyatdan keçdim.bu gün mene zeng edib bildirdiler ki, yüklediyim şekilim formata uyğun deyil.ağ fonda olmalidir. düzü bu bir az meni şübheye saldi.evveller heç zeng etmezdiler bele bir şey üçün. indi bilmek isteyirem ki,sizde de bele olub?

gizli
19.08.2017 mesaj izlə Googlla

User Avatar

1. hansı saytda qeydiyyatdan keçmisən ki? greencardın rəsmi saytı https://www.dvlottery.state.gov/ du. o da oktyabrda başlayacaq noyabrda bitəcək müraciətlər. digər saytlardaki müraciətdən sonra sənin bütün məlumatların orda qalır və onlar hər il səndən xəbərsiz sənin adına müraciət edirlər və sən rəsmi saytda özün müraciət edəndə onlar 2 dəfə eyni müraciət olduğundan haqqın ləğv olur. odu ki gözlə oktyabr ayını.

gizli @51123

User Avatar

2. Green card azərbaycandan boş yerə qeydiyyatdan keçmisən. Oktyabr ayında əsas saytdan qeydiyyat başlayacaq.

gizli @51124

User Avatar

3. onlara de ki istemirsen senin yerine qeydiyyatdan kecmesinler. yoxsa senin evezine qeydiyyat edecekler sonra sen ozun qeydiyyat etsen avtomatik haqqini itireceksen. oz saytlari var dvlottery ordan qeyd ol

gizli @51127

User Avatar postun sahibi

4. aydaa :( onda deyirem axı bunlar niye zeng edirler mene :( zeng edib desem ki, müracietim leğv etsinler ederler gören?

gizli @51132

sən də yaz