bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
rus dili

17 yazar | 20 başlıq | 25 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 25 yeni entry
#zirzəmi 2 yeni entry
#sözaltı wiki (3018)

şəkil çəkdirərkən ayağını yuxarı qaldıran qız 4 28 may 1997 b.dortmund - yuventus matçı tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak m/təcrübə gündəliyi 9 m/Hərbi komissarlıq yoxlanış 0 m/Tövsiyə edəcəyiniz Qida əlavəsi/vitamin kompleksləri markası 1 1986 klivlend şar festivalı hestia i̇qbal bano davide moscardelli stolipin qalstuku edip yamayka valyuta sistemi kitsch millətçi vs milliyətçi dozimetr | elm futhark yazarların paylaşmaq istədikləri rəsm əsərləri hero's journey söz stadtap kabuto wayback machine bacha posh pigouvian tax 28 may 1997 b.dortmund - yuventus matçı tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu








link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

rus dili

#təhsil

dostlar mene bakida meslehet göre bileceyiniz 30-40 manatliq rus dili kursu lazimdi. ancaq danishiq öyrenmek isteyirem. indi deyenler olacag 40 manata ne kurs, ancag imkanim budur. gece ishleyib gündüz dil öyrenmek isteyirem. birde elave olaraq rusca öyrenmek üçün ne meslehet göre bilersiz?

gizli
04.10.2017 mesaj izlə Googlla

User Avatar

1. Gəl mən sənə özüm üçün ən effektiv olan üsulu deyim. Bir mövzu götür(baxdığın film, intervyu, satıcı/dentist ilə dialoq), özünçün hekayə qurub ruscaya çevir. Google translate, masterrussian.com kimi saytlar işlət. Sonra hekayə realmış kimi öz özünə danış (çünki artıq lazım olan sözləri və şəkilçiləri yazmısan, bilirsən). Belədə bu dildə həm özgüvənin, həm də bazan, təcrübən olacaq.

gizli @51975

User Avatar

2. İb klub var. İllik 50manatdı. Endirimde olmuşdu sentyabrda 35manat onda qeydiyatdan kecmisdim. Bilmirəm yenə olar ya yox. Olmasada məncə illik 50man yaxşıdı. Ama qrup şəklində olur. 1qrupda 15nəfər falan. İstəyirsənsə nizamidə caspian business center ə get 5ci mərtəbədə

başqa dünyanın uşağı @51980

User Avatar

3. Eşrafında Rusça konuşan abidler vardır mutlaka. Onlarla sık sık iletişim kurmaya çalış. Konuştukça kendini yetersiz hissettiğin, zorlandığın makamlar olacaktır. Bu vesileyle dilbilgisi ve kelime dağarcığı konularına yoğunlaşırken ezbere değil de sanki hissederek öğrenmiş oluyorsun ve akılda kalıcılık daha uzun vadeye dönüşebiliyor. Bunları söylememin mübessili, medar-ı öğrenme müsebbebini iyi hakketmendir. Konuşmak en esas konu. Şekksiz olarak bunu hatırından çıkarma.

Saniyen Sualine tecavüb olarak

https://russianpodcast.eu/

http://russianpod101.com/

https://www.memrise.com

https://pushkininstitute.ru/learn

Maslahat olarak bunlar en edna, adem vaziyette bile doğru kullandığın takdirde muazzam yarar sağlar. Aslen bu sitelerin kuruluş amacını, malumatı sana nasıl iletmeye çalıştıklarını anla.

Allah zihin açıklığı versin, aziz sıddık kardeşim...

gizli @51981

User Avatar

4. dota 2 oyna * glş regiona görə ancağ ruslarla oynayıran. onlar da o qədər danışırlar ki tut ucundan göyə çıx.

gizli @51993

sən də yaz