bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
issiz adam
link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

issiz adam

#digər

slm her kese. agalar novruzunuzu tebrik edir size ailenize sevdiklerinize xosbextlik,sevinc ve can sagligi arzulayiram. indi ise kecek sualima. demeli issiz adama hardasa 2-3 evvel baxmisam amma helede basa dusmrem yazarlari dusunduren suallar basliginada yazmadim cunki qoz qoymayacaqdiniz. bu qaqas axirda qizi nie istemededi? girdirme zaddimi? baxin zinakar idi erli ersiz falan saydirirdi her gun , daha sonra o qizi tapdi basladilar yene zina etmeye. sonra qoca xalada geldi tanisdilar ve s ve s. sonra axirda nie ayrildilar catmadi mene. yeni sevirdi qizi,istiyirdi onu, gozu doldu aurilanda amma qurur falanmi oldu ki ayrildilar?

qasim
20.03.2015 mesaj izlə Googlla

User Avatar

1. issiz adamı işsiz adam oxudum)) çoxdan baxmışdım filmə ama elə yadıma gəlir ki ayrılmamışdılar)

mcmanus @10450

User Avatar postun sahibi

2. ayrildilar en axir sehnede.

qasim @10451

User Avatar

3. məndə işsiz adam oxudum. deyirəm ala zinanın işsiz adama nə dəxli görəsən?)) sonra gördüm ıssız adam imiş. yox hacı axırda barışdılar deyəsən. düzü çox keçib o kinoya baxmağımdan ancaq az/maz yadımda qalıb yəni axırda qucaqlaşırlar, mahnı çalır və kino bitir. bu barışdıqlarını göstərmir ?

bu arada bayramın mübarək -*

edward witten @10452

User Avatar postun sahibi

4. yox yav hele qiz gedir oglanin usaqliqdaki plastinkalarindan birini xatire kimi saxladi axi. sorada temiz ayrildilar

qasim @10453

User Avatar

5. Oglan issiz oldugu ucun. İpe sapa. Yatmayan biri oldugu ucun ayrilirlar. Qiz xarice gedir evlenir,usaqlari olur. Sonra tesadufen qarsilasirlar. Ama yenede qururlarindan bir birlerini sevdiklerini deye bilmirler. Adi ustunde issiz adam). Sizinle bahemmm..

gizli @10454

User Avatar

6. mən kinoya haramla baxırmışam ))) nələr olub qaçırmışam ))

edward witten @10455

User Avatar postun sahibi

7. hmm anladim. tsklr)) obshim menasiz kino. bir daha baxdigima pesman oldum indi)

qasim @10456

User Avatar

8. Evveli yaxsi baslamisdi ama)

gizli @10457

User Avatar

9. sənlə bahəm..alperdidəə qasim..yiyib içən oğlandı)) oğlan heç kəslə sonacan gedəmmir..əslində realda belə insanlar çoxdur. .çox vaxt səbəb evliliyin müstəqilliyi məhdudlaşdıracağı qorxusudur

arabist @10460

User Avatar postun sahibi

10. aga bir unsanla sona qeder gede bilmirse neden insan iliskiye baslasin onda? mentiqsiz ve exlaqsiz deyilmi?

qasim @10462

User Avatar

11. hamida var ki bir sey elde edennen sonra deyersizlesir.bu deyersizlesme nisbidir.yeni insan var derk edir ki bu menim elimdedi deye mene bele gelir menim olmasa yene ureyim geder ve qedrin bilir gozu ustunde tutur.ozun teriflemek olmasin men bu qrupa aidem.amma meselen dostum var elde edir lezzetin tutur sonra diksinir o qizin ona mehribanligindan.bu qiz cirkindise ureimce deyilse mende de olur.amma insan var ferq elemir necedi uje bezir.yeni davam elemek istemir.diksinir.men onlari qudurgan insan adlandirardim.dediyim kimi dostum eledi ve mene catmir ele insanlar.menden insandan bezmek yoxdu.ne dost ne sevgili her neyse.yeni sebeb orda odu.sonra da tebii ki gorende yene ureyi istiyir amma uje gotu catmir nese desin ayriliblar uje.qizi var idi axirda amk ne birlesdiler birlesdiler filan deyen gordum deye yazdim.

narxozista @10480

User Avatar postun sahibi

12. narxoscu aga senin dostunun sebebi bellidir. gunahla baslanan iliskinin zaten sonu ele olar. amma halal yolnan ise yox. yenede islam her seye dermandir

qasim @10489

User Avatar

13. dinsizem yapma qasim.) :/

narxozista @10497

User Avatar postun sahibi

14. allah imanla sereflendirsin

qasim @10501

User Avatar

16. burda allahi boyuk herfnen yazmaq olmur axi o da ayri temadiye indi fikir verdim etaga.not: mezelenmek kimi bir niyet yoxdur.

narxozista @10503

User Avatar postun sahibi

17. mende mezelenmedim semimi qelble dua etdim. inallah bir gun iman edersen

not: men allah sozundeki ani boyuk yazanlari semimi gormurem

qasim @10504

sən də yaz