bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
sozluk qaydalari
link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

sozluk qaydalari

#digər

sozluyun qaydalarinda serbestliyin tehqirin sonra tehdidin hetta oldugunun ve bunun cox oldugu qenaetindeyem.mence moderatorlar sozluyu daha nizam intizamli eleye bilerler.deyir azadliq bele hamiya gore nisbidir.senin azadligin basqasinin azadligi basladigi yerde bitir.burda kiminse haqqi qorunmur.siz buna azadliq deyirsiz.men derebeylik deyirem.buna mence istiqamet verilse daha gozel olar.size bunu faktiki gostermek lazim deyil cunki onsuz ne dediyimi basa dusecek potensialda insanlardir burani idare eden.bu her yere aiddir.bunu meslehetxanaya ise ona gore yazdim ki hami gorsun ve oxusun.hadi eyv.


User Avatar postun sahibi

1. he bir de, indi biri cixib deyecek ki bu saytin onsuz slogani odu ki butun huquqlar pozulur zirt pirt.eledise o boyda bir kilo qaydalari niye yigmisiz onda yuxari ulen.onsuz oxumaq olmur insan bezir yeke siyahidi.bir yerde ki o qaydalar islemir hec olmasi da menasizdi.oxumasam da bir goz gezdirmisem ve eminem ki icinde filan sey olmaz filan sey olmaz deyilen onlarca sey var amma sikleyen yoxdu praktikada.nese deyen de yoxdu.ancaq formata uygun deyil sebebile silinmisdir.olayiniz bu abi.

narxozista @11450

User Avatar

2. təhqir edənlər öncə xəbərdarlıq edilir sonra isə müddətli umbay.

fövqəl insan @11453

User Avatar postun sahibi

3. ne gozel.buna diqqet artirilmalidir.bu funksiya meslehetxanaya da tetbiq olunmalidir.

narxozista @11454

User Avatar

4. #151057
#151067
#151099

bunları oxu. uzundu biraz, ancaq oxu. çünki bura yazsam o üçünün cəmindən də uzun yazacam. orda hamı bir mövzu ətrafında danışır ancaq hamı nəticədə sənin bu intizarına toxunur. oxu başa düşəcəksən. düşməsən yenə oxu. gördün bu dəfə də başa düşmürsən, qayıt bir də oxu.

burdan qubadlıya qədər gedən adam @11455

User Avatar

5. və artıq sözlükdə islahat keçirməyə çalışmaqdan əl çəkin. bura artıq 3 ildi var. 3 ilin təcrübəsi oturuşub. hər variant yoxlanılıb. pisin yaxşısı budu. yesən də, yeməsən də elə bil ki xiyardı

burdan qubadlıya qədər gedən adam @11456

User Avatar postun sahibi

6. qubadli oncelikle mene elediyin davranisi anladigina gore minnetdaram.bundan xebersiz idim.cox sagol.cunki uzun yazilari oxumuram.ancaq mence konkret bir iki qayda qoymaqla idare elemek olar.bunlarin hamisin mende oxuyacaq hovsele olsa men cox gozel noqtelerde olardim turkun meseli indi.hisse hisse baxdim.meselen deyirsen ki silende bunun konlu xos olur o birinin xetrine deyir.bax gozel insan.mene siradan ikinci yazmisdi ki basibos yazmisdi ya beyinsiz bele bir sey.amma bu gun men de qasime birin gupladim.men ne yazmisam?men yazmisam ki ozun hamidan agilli hesab eden yazar.ele bil bunda beyindi bizde sik basi.tehqir hissesin ironiya ile ozume yoneltmisem.ona yox.bu cur sadedir eslinde.qarsi terefe ifadede tehqir kimi deyerlendirile bilecek sozlere qadaga.bunu tenqidden ayirmaq.bir de alter egonun ozune de demisem.meslehetxanada bir de gordun soyusle ya tehqirler nese yazila bilir.bura yazan insan ya anonimi her seyi nezere alsin siklemesin, ya da yazmasin mence.anonimi cixdiq o ayri dunyadi.amma aciq acigina yazar oz kimliyi ile kimise tehqir yaxud tehdid edende siz bunu mudafie edirsinizse mence onu ne o sehife sehife yazilar ne de her hansisa nese mudafie ede bilmez.umumiyyetle tehdid ve tehqirin mudafie olundugu bir dunya yoxdu.yok ki oyle bir sey.demedi ki demekle olmur.nece idare edirsiz oz isinizdi.amma e a herfine qeder ilisen insan o cur boyuk seyleri gore bilmelidir mence.yazinin hamisin oxuya bilmediyime gore uzrlu say.oz fikrimi yazdim sadece.yene de onsuz sizin elinizdedir idare.keyif de sizin kahyasi da.hormet edirem qerarlariviza.

narxozista @11458

User Avatar postun sahibi

7. son yazdigin yazi.her sey oturusub.onda tarix boyu her sey eyni qalsin da.niye yeni muzakireler olur, qanunlar qebul edilir.qardasim o dediyin fikir basindan sonunadek sehvdi.mesuliyyeti sikdir edirik, ne qozumuza de anliyim. : )

narxozista @11459

sən də yaz