bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
tecili komek edin
link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

tecili komek edin

#digər

dostlar sevdiyim bir qiz var. qizin 1 sevgilisi olub o da bunun guvenin sarsib ayriliblar. indi qiz istediyimi bilir ama guveni yoxdur yani danisib guvenin qazanmaliyam. guveni olmadigi ucun yox deyib. ama padurqasi guvenin qazan he deyecek dedi. sabah danisacam sizce ne demeliyem? nece sevdiyime inandirmaliyam?


User Avatar

1. mecbur eleme sevgili kimi danismaga.dene ele bele danisaq.sonra secimini edersen.meni istesen de istemesen de qebulumdu.buna heqiqeten inandira bilsen.o gorse ki yox dese bele onu tanimaq onunla danismaq isteyirsen yol acilmis olacaq.bir az qizlar deyir qulagi ile sevir.emosiyalara inanir.gozunun icine bax.sozlerivi duzgun sec.inandir da mans.beynine isle.asan isdi.zaman serf elemelisen amma.lazimi noqteye kimi sebrli olmalisan hemin noqteye gelenden sonra ise uje mal kimi davranmiyib baslamalisan ozuvu yuxari cekmeye.sonra ipler sende olacaq ve qalacaq.amma bunlari bacarmaq da sonra idare elemek de hem agil hem tecrube istiyir.

narxozista @11474

User Avatar postun sahibi

2. bunlari etmeye calisacam sadece sececeyim sozleri bilmirem. hemdeki qizla danisanda aglima hecne gelmir butun dusunduklerim yaddan cixir. guven verecek sozler lazimdi

oxuyucu @11476

User Avatar postun sahibi

3. bunlari etmeye calisacam sadece sececeyim sozleri bilmirem. hemdeki qizla danisanda aglima hecne gelmir butun dusunduklerim yaddan cixir. guven verecek sozler lazimdi

oxuyucu @11477

User Avatar

4. rahat olsan hamisi geler.sehne qurma orda tebii ol.sisirtme bir de olursa olur olmursa olmur bir sey.dehsetli derecede sisirtme.adi yanas.

narxozista @11478

User Avatar

5. Padruqasi ele deyibse cox sixma he deyecek yene

üçüncü mömin vaçaqan @11483

User Avatar

6. Qədeş gorurem bele kövrek adama oxsayirsan. Məni də yuxu tutmur, deyim sən yaz: Görüşə ən azı 100 at ged. Normal getdin çatdinsa, ilk başda kohne sevgili sohbetlerine girme. özünden az danis, qizdaki "güyamış kimsenin sezmediyi məqamları" yalniz sən sezmisen kimi, " o mavi, "karişni", hər nədisə - gözlerinin ardinda qərib kədər oldugunu" coxdan hiss etmisen kimi söhbetlerden pülə getsün. Absurd anekdot zad danis. Gördün heç oralı deyil "əhəhə" elə keç başqa şeyə. Bəzi şeyləri realtime özün tutacaqsan.
Əsası onun egosuna oyna. Çox "güvən, güvən" şey eləsə, "zalımın qızı, bu dövrdə qardaşın qardaşa güvəni yoxdu, söz6da skrıtıy girib məsləhət istəyən adamam, neyniyim day sənünçün" deyib gözlərivi qıy, üfüqdə kolumbun gəmilərini görən aborigen kimi zillən sonszuluğa.
Belə. Qızdan həmin deyge cavab gözləmə. Gecə sənə sms yazmalıdı.

çük @11488

User Avatar postun sahibi

7. hec ne eleme vaxt istiyir sadece

oxuyucu @11492

User Avatar

8. Sikdir et getsin.

gizli @54981

sən də yaz