bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
yeni yazarlar ve qaydalar

15 yazar | 17 başlıq | 22 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 22 yeni entry
#zirzəmi 1 yeni entry
#sözaltı wiki (3017)

şəkil çəkdirərkən ayağını yuxarı qaldıran qız 4 tanah tissot prx zəhra abedi ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı m/Bad boy 6 m/kitab oxumaq üçün app 6 m/nothing phone 1 1 i̇qbal bano davide moscardelli stolipin qalstuku edip yamayka valyuta sistemi kitsch millətçi vs milliyətçi dozimetr | elm futhark yazarların paylaşmaq istədikləri rəsm əsərləri hero's journey söz stadtap kabuto wayback machine bacha posh pigouvian tax donald trump tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers








link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

yeni yazarlar ve qaydalar

#digər

bir çoxu qaydalari bilmir. sifariş vere bilmir, bax harda necedi bilmir, 5-10 endrebadi entry ile yazar olurlar onsuz. iyrenc görüntü çixir ortaya. saylari da artir durmadan. teklif eliyirem, yazarlarin qaydalari oxuduğuna dair bir entry/formvari bir şey olsun, oxuduqlari qaydalari tiklesinler işarelesinler falan sonra yazmağa başlaya bilsinler. daha seliqeli olar belke. tşk.


User Avatar postun sahibi

2. kzlrsrmyrslkşysni

gizli @17895

User Avatar

3. Sanki yazarları kanzuk təsdiqləyir. :d
Mən daha təsdiqləmirəm,təsdiqlənəsi cinsdən adam yoxdu son vaxtlar.

bakirfikir @17897

User Avatar

4. siktir ulan. ağır abi rolu kasma. səni narahat edir kiminsə qaydaları bilməməsi?

@17898

User Avatar postun sahibi

5. okey, sikdirerem. beli, edir. sene söz dedim, qardaş? yox. demeli veziyyetinin ne yerde olduğunun ferqindesen. partizanam sözlükde ve bu entrylerin düzeldilmesini temin elemek menim borcumdu. ciddiye alıram? zor eliyirem. normal yazılar oxumaq isteyirem çünki. di sağol.

pampiniformis @17901

User Avatar

6. Bu lysipposu atin da ala sozlukden.

http://soz6.com/meslehetxana/2500/mellimini-tavlamaq-isteyen-anonimsilen-ocdu acdigi meslehete bax soxdum bele meslehetxanaya ki bunun kimi trollara gore camaatin sorusduglari cavabsiz qalir.

fripp @17902

User Avatar

7. fripp meslehetxanada ne sorusmagimi isteyirsen? evvelceden senden icaze alacam nə yazım deyə? siktir

@17903

User Avatar postun sahibi

8. bu arada yazdığın entrylerden görünür ki, ana terefden şanslı deyilsen deyesen. hamınınkını özününki kimi bilirsen. -* eger ki, bu yazarın hesabı hacklenibse de, onsuz da senin işsiz troll varlıq olduğun melumdu. haydeee. -*

pampiniformis @17906

User Avatar

9. yuh nerdən vuracağını şaşırdın vasat varlıq. profilini özü mənə verib üehehe

@17907

sən də yaz