bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
attestatla qebul

21 yazar | 35 başlıq | 49 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 49 yeni entry
#zirzəmi 8 yeni entry
#sözaltı wiki (3015)

şəkil çəkdirərkən ayağını yuxarı qaldıran qız 5 ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak call of duty: black ops 1986 klivlend şar festivalı i̇qbal bano davide moscardelli tom odell m/təcrübə gündəliyi 1 m/italiya 4 m/amea yeməkxana 3 stolipin qalstuku edip yamayka valyuta sistemi kitsch millətçi vs milliyətçi dozimetr | elm futhark yazarların paylaşmaq istədikləri rəsm əsərləri hero's journey söz stadtap kabuto wayback machine bacha posh pigouvian tax donald trump avtobioqrafiya lilit ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı








link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

attestatla qebul

#digər

salam dostlar. attestatla türkiye universitetlerine sened göndermek lazimdi. bir neçe hedef universitet müeyyen olunub, kurs kömek eliyib. amma deyirler ki, her uni.ye her fakülteye sened göndermek 85 manatdi. üstelik 500 manat kommersiya xerci lazimdi deyirler. bu senedi özümüz göndere bilmerik xerclerden qurtulmaqçün? necedi bu proses?

gizli
20.06.2015 mesaj izlə Googlla

User Avatar

1. atestatla hansısa ölkədə gedib oxumaqdansa otur elə evində,ya da əsgərliyə get. 5 il sonra o diplomlar ABU-nun diplomları kimi bir poxa dərman olmuyacaq.

günəşin övladı @18977

User Avatar postun sahibi

2. kömek eliyesen belke aldanmayaq?

gizli @18978

User Avatar postun sahibi

3. qız üçün lazımdı, esgerlik problem deyil

gizli @18979

User Avatar

4. göndərmək istədiyin universitetin saytında axtar tapacaqsan hansı sənədlərin lazım olduğunu və hara göndərməli olduğunu. hər universitet fərqli qəbul aparır deyə sözlükçülərdən tam şəkildə yardım olmalarını gözləmə. dediyim kimi universitetin saytına bax orda hər məlumat yazır olmadı mail yolla mailə baxırlar azərbaycandakı kimi deyil yazdığın mailə4 ay sonra cavab verməyəcəklər.

başsız atlı @18980

User Avatar

5. niyə umbay veriblər anlamadım )) hocam universitetlərin saytları var, başvuru yerləri var, orda nə yükləməlisən hamsı yazılıb, yüklə göndər bitsin. problem oldu mail yaz kömək etsinlər. 85 manat nədi sən allah? qurban sənə uşaka filan giresuna sənəd göndərəcəklərdə. hamsı pulsuzdu keçən il dostum ucun basvuru elemisdim, bir ikisi hec sened yuklemeyi teleb etmirdi, not ortalamani yazirdin bes idi,

edward witten @18981

User Avatar

6. kömeklik lazım olsa özelden yaz.

azturka @19014

User Avatar

7. men de zamaninda attestatla qebul olmusham. achmisham istediyim universitetin saytini, dokumanlara baxmisham, sened gondermek uchun hansi adrese, neler, ne zaman gondermek lazimdi oyrenmishem. evde bir neche saata ede bileceyin ishe gore harasa pul vermek agilsizliqdi, loxlanmaqdi. lap sen de bu qeder bacariqsizsansa, univerin ogrenci ishleri shobesine zeng vur, prosedurani oyren ve ya de ki meni hara yonlendire bilersiz bu ishle bagli.

her shey cehennem hele bu cur ishlerde efel olan adamlar nece gedib turkiyede oxuyur ki ? sabah univer daxilindeki sened ishlerinde, ora bura getmekde ne bilim amirliye filan da gedende bele olacaqsansa, sen getme mence.

oxuyucu @19022

User Avatar postun sahibi

8. yazdim azturka

gizli @19028

sən də yaz