bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
sevgi

14 yazar | 5 başlıq | 18 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 18 yeni entry
#zirzəmi 4 yeni entry
#sözaltı wiki (3013)

we only write in english to this topic 4 red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı i̇qbal bano davide moscardelli quaternion stolipin qalstuku edip m/Alman dili 0 m/İphone pil faizi 0 m/Mafya filmləri 1 yamayka valyuta sistemi kitsch millətçi vs milliyətçi dozimetr | elm futhark yazarların paylaşmaq istədikləri rəsm əsərləri hero's journey söz stadtap kabuto wayback machine bacha posh pigouvian tax donald trump avtobioqrafiya lilit azərbaycanda psixoloq olmaq sipahilər üsyanı red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı i̇qbal bano davide moscardelli








link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

sevgi

#digər

salam dostlar.mene meslehet vern.dimeli bir qiz var hazrrqda zadda gormusem birinci defe gorduyumden indiye kimi anca o qiz haqda fikirleşirem yolda gedende hami ona oxşuyr elebil maraqli bir seydi ama ozune bilmirem nece diim.hecne bilmirem haqqinda(sevgilisinin olub olmadgni).hazrriga yasadigim yerden uzagda getdiym ucun oradaki usaglardan(o qizi taniyanlardan) hecne sorsa bilmirem.fikrim varki ozunnen sorusum sizce duzgun olar bu?

gizli
03.07.2015 mesaj izlə Googlla

User Avatar postun sahibi

3. Men sevgilisinin olub olmadigni dimek istirem eger varsa onda hec.mene ele gelr duzgun deil.ona gore meslehet istirem.

gizli @20143

User Avatar

5. İşdi birdən qızı tanımaq şansın olsa , ona heç vaxt yazma. Bu yazı tərzi ilə o səhvliyi etmə

gizli @20146

User Avatar postun sahibi

6. O qizdan aslidi.sansi o qiz mene verecey

ooooo @20150

User Avatar

7. Özünə gedib nə deyəcəksən? Sevgilin var? Məncə, bu heç də doğru addım olmazdı. Xoşuna gəlirsə, yaxınlaş de ki xoşum gəlir səndən. Ya hə deyəcək, ya yox.

why so serious qadan alım? @20172

User Avatar

8. ergen sohbetlere girmek istemirdim amma yazim da kecib. sen oz fikrini hemin o kese bildirmekde azadsan. isdiir sevgilisi olmasin neyi olur olsun. yeri get fikrini bildir. hele ne bilirsen , belke senin etirafina ele cavab verecek ki, gozunde bir anda sifira dusecek? insanla sohbet etmeden insani taniya bilmezsen. oz de uzbeuz sohbet.

why so serious duz deyir. bax burda qizil kimi meslehetler veririk sene ))

ametu @20174

User Avatar

9. qorxuram yox deye. yox dese çox pis olacaq. hele cavanam. heyata sınmış olaraq başlamaq istemirem. qızın nömresini versem menim yerime onunla danışa bilersiz?

gizli @20175

User Avatar

10. sen ilk deyilsen, ele her defe bu entryni yaziram cavabda ) buyur senin ucun de yazim. ac oxu. basa dus ki it is not the end of the world!

#60834

ametu @20176

User Avatar

11. o hissi hamı yaşayır hazırlıq vaxtı -* yəni ki çox da şey eləmə bir müddət sonra yadından çıxacaq, yaxınlaşma da. sonra fikrin qalacaq qızda fikrini cəmləyə bilməyəcəksən. yeyəndə, sıçanda, dərs edəndə onu fikirləşəssən qısası heçnə edə bilməyəssən. ona görə də yaddan çıxart və öz misyana ver fikrini. hazırlaş və qəbul ol sonra qız haqqında fikirləşərsən.

su icerken vuran ilan @20186

sən də yaz