bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
study buddy/ oyrenme dostu

16 yazar | 18 başlıq | 23 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 23 yeni entry
#zirzəmi 1 yeni entry
#sözaltı wiki (3017)

şəkil çəkdirərkən ayağını yuxarı qaldıran qız 4 tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı m/Tövsiyə edəcəyiniz Qida əlavəsi/vitamin kompleksləri markası 0 m/Youtube discovery 0 m/Fəlsəfə 0 i̇qbal bano davide moscardelli stolipin qalstuku edip yamayka valyuta sistemi kitsch millətçi vs milliyətçi dozimetr | elm futhark yazarların paylaşmaq istədikləri rəsm əsərləri hero's journey söz stadtap kabuto wayback machine bacha posh pigouvian tax donald trump tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers








link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

study buddy/ oyrenme dostu

#təhsil

salam,
dusunurem ki, hansi sahe olursa olsun, qarsisinda meqsed qoyan, oz sahesinde ozunu inkisaf etdirmek isteyen insan oz meqsedine fokuslanmaq ucun ve ozunu inkisaf etdirmek ucun, oxsar istekleri olan insanlari etrafinda toplamalidir.
uzun sozun qisasi, burda kim biznes, marketing saheleri uzre tehsil alir ve dogrudan da nelerse oyrenmeye, kitab falan oxumaga heveslidir bu saheler uzre? ele biri varsa, onlayn elaqe quraraq birlikde inkisaf etdire bilerik ozumuzu. meselen eyni kitabi oxuyub sonra oz fikirlermizi bolusmek ve ya nese meslehet gostermek falan filan. varsa, asagida yazin, ve bir de nece elaqe qura bilerik?

gizli
12.08.2015 mesaj izlə Googlla

User Avatar

1. Ala eyni kitabı oxuyub sora fikirlerimizi bolusmey neye? bele iş olar içini s2im////

tarçın və onun qəhbələri @23320

User Avatar postun sahibi

2. Eyni kitabi oxumaq, eyni fikirde olmaq demek deyil

gizli @23321

User Avatar

3. ala bunu niyə umbaylamısız ki? sikməyə qız axtarmır ki, belə baxanda heç qız da axtarmır aq.

oxuyucu @23323

User Avatar postun sahibi

4. yeqin umbayliyanlar seks teklifi gozluyurdu sonunda.

gizli @23325

User Avatar

5. məsləhətxanada umbay vuranların çoxu onsuz da bilmir ki heç niyə vurur, görür 2 dənədi boz olmağıyçün götürüb birin də vurur çoxusu.

gizli @23329

User Avatar

6. 6 dənə kökü kəsiləsi umbayımız var sözlükdə.

timidus @23330

User Avatar

7. Marketinqle bagli kitablari pdf ve epub formasinda googleda tapa bilersen, bezileri odenis teleb edir, bilmirem bakida google play books isleyirmi, isleyirse ordan satin al. Mende var kitablar, bize unide pulsuz verirler (uni odenislidi), bakiya yolum dusse sene vere bilerem. Qarsidaki 6 ay deqiq yoxam bakida.

oxuyucu @23346

User Avatar

8. entıga taklıfdır. +1

oxuyucu @23355

User Avatar

9. çoh hojdır ama banane

gizli @23378

sən də yaz