bugün məsləhət təsadüfi
sözaltı sözlük
postlar Yoxlama mesaj
avatar

riyaziyyat bilenler dustur pls

215= 65(1+3) ustu x. burda xi nece tapirlar? reqemler sallamasyondu hesablanmaya biler. dustur lazimdi

User Avatar postun sahibi

1. Casdim. 215=65(1+x) ustu 3

oxuyucu @26325

User Avatar

2. (A+b)ustu 3.dusturu ile hell ele. Moterizeni vurub acib, tenliyi hell edeceksen.

lumiere @26326

User Avatar postun sahibi

3. meslehetxana sifarisxana olub gedib

oxuyucu @26330

User Avatar

4. @2 lumiere o zaman kubik tenlik alinirki, koklerin hell etmek asand deyill. 215 i bolursen 65 e . alinir 3.123 meselcun. sonra beraberliyin saq ve sol terefin 3cu dereceden koke salirsan. neticede alinirki 1+x beraberdi kok altinda 3cu dereceden 3.123. kalkulyatordan dereceni tapandan sonra, cavabdan 1 cixirsan netice olur senin x in. sade seyi izah edemediniz ya lan

injohny @26342

User Avatar postun sahibi

5. Aq bir dustur istedik her cure mal yigilisdi. Sene otur menim riyaziyyatimi hell ele dedim ala? Ne gijdillaq adamlarsiniz. Birincisi men riyaziyyat uzre oxumuram bu da riyaziyyat ucun deyila accounting ucun lazim idi majorum da accounting deyil. Sefeh yigini.

oxuyucu @26356

User Avatar postun sahibi

6. Gerizekali kucuk husam, basa dusurem azerbaycan tehsilinden oz payini almisan ama menim oxudugum unide hec kese zorla dustur ezberletmirler imtahanlara da formula sheet aparmaq serbestdi. Ona gore gotun girmeyen yere burnunu soxma. Sen get lazimsiz dusturlarini ezberle, bir az da ozunu az oy. Hamisi ozunu oymeye furset axtarir. Bildik sen cox savadliymissan, oyrenmek ucun ozunu daga dasa cirpirmissan wow wowww einsteynseniymissen lap wow tpoy.

oxuyucu @26361

User Avatar postun sahibi

7. Ala gijdillaq sen menim oxudugum uninin qapisindan kece bilmersen gijdillaq. Gotveren senden sorusacam neyleyeeyimi bu sikiye kimdi bu ozguven patlamasini veren. Men burda yazar olanda sen gotundeki poxu temizleye bilmirdin ogras, gotverene bax e. Yox sozluk uzeyir dinleyen qizin qiybetini elemek ucundu gotveren ogras. Sikdir gotunu zornan sikdirtme.

oxuyucu @26459

User Avatar postun sahibi

8. Oy blya bu gijdillagi bura kim qoyub it kimi hurur. Ay gotveren ingilterede oxuyuram imtahannan girmisem birbasa, senin kimi dustur ezberleyerek yox.
Sen get uzeyir dinleyen qizin qiybetini ele elm haqqinda sual verenlerin paxilliini cekme. Sikdirdin davay.

oxuyucu @26461

User Avatar postun sahibi

9. Senin kimi bisavada indi free elective course filan qandirana qeder azerbaycan tehsilde almaniyaya catar. Davay sikdirdin.

oxuyucu @26479

sən də yaz