bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
ədəbiyyat anlayanlar.

11 yazar | 14 başlıq | 17 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 17 yeni entry
#zirzəmi 1 yeni entry
#sözaltı wiki (3031)

pul jeanne moreau wallet reaction forming dar alanda kısa paslaşmalar x-men '97 splitting euro 2024 m/Necə yazar ola bilərəm? 9 m/bakıda tərk olunmuş yerlər 0 m/Technest 0 sosioloji marksizm | elm ufc obyekt yönümlü proqramlaşdırma perfume genius javascript zəka | elm 28 may 1997 b.dortmund - yuventus matçı tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı i̇qbal bano davide moscardelli stolipin qalstuku edip pul wallet reaction forming dar alanda kısa paslaşmalar x-men '97








link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

ədəbiyyat anlayanlar.

#digər

rugo ruzgo, xan abdulla ve s. basqalari son vaxtlar coxlu kitab biraxirlar. men oxuyuram bunlari, ortada ciddi nese yoxdur, postmoderni surrealist yaxud pafoslu tesvirlere qatmaq, eyni tenqidleri defelerle yazmaq yazici olmaq ucun besdirki? bunlar bu cesareti hardan tapirlar ? kimdir bunlara qaz veren ? yoxsa menim basim cixmadi bunlardan? bunlar dogurdan bacarirlar bu isi ? istenilen agli basinda olanda adam 100-den cox kitab oxusa biraz da derinlikleri barede melumatli olsa bunlar kimi yaza biler de. hec acmir da belelelerinin bos-bos meshurluq qazanmasi.


User Avatar postun sahibi

1. Esi azerbaycanda her yerinden duran sair, azici olur onsuz da aq. Bir olkede ki seymur baycan nem biri var e bunun disi formasi, filan yazici qebul edilir ne gozleyirsen o olkenin edebiyyatindan?

oxuyucu @27761

User Avatar

2. sən niyə azərbaycanlılara bu qədər qoz qoyursan, bu ökədə müasir yazar falan yoxdu, onnansan get rus ədəbiyyatınnan gir fransız ədəbiyyatınnan çıx.

gizli @27762

User Avatar

3. Of her seyden narazisize

gizli @27763

User Avatar postun sahibi

4. azerbaycanda postmodern edebiyat deyilen sey yoxdur.sadece olaraq postmodern yazar adiyla pazarlanan yazarlar var.postmodern edebiyat ciddi meseledir.dilin istifadesi,mentnin qurulusu filan bunlar ciddi meseledir.problem ondadirki azerbaycanda edebiyatdan anlayan kimse yoxdur.varsa bele bunlarla ugrasmaz oz isine baxar.en esas problem ele bundan qaynaqlanirki bu adamlara tapanlar da savadsizdir tenqid edenler de.tapanlae sey sey sebeblerden tapir,tenqid edenler de lazimsiz seylere gore edir.yox soyusle yazirlar,yox azadliq herkesle sikismekmidir filan.azadliq yeri geldiyinde istediyin insanla sevismekdir,edebiyada soyus ise lap normaldirda.ama baxir qurdugun metn necedir orda isletdiyin soyus metine uygunmudur,cemiyete etdiyin tenqid hansi turdendir,tenqidon icinde "beyin" varmidor yoxmudur.heckes meseleye edebi cehetden baxmir.

oxuyucu @27768

User Avatar

5. @4-ün dediyi kimi, azərbaycanda postmodern ədəbiyyat yoxdur. zatən yaza biləcək də barmaqla sayılacaq qədər adam ola bilər ölkədə. biri elə sözlüyün molla nəsrəddinidir vallah, ki, "yad" başlığındakı entry-sindən postmodern nümunəsini görə bilərsən. ən yaxşı halda modernistlər var bizdə.

dördüncü meymun @27838

sən də yaz