bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
facebook stalking

14 yazar | 5 başlıq | 23 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 23 yeni entry
#zirzəmi 1 yeni entry
#sözaltı wiki (3031)

yazarların ağlına ilişib çox düşündüyü suallar 5 yazarların çəkdikləri pişik şəkilləri 5 pul wallet reaction forming dar alanda kısa paslaşmalar x-men '97 splitting euro 2024 m/Work and travel 0 m/saat 2 m/Technest 1 sosioloji marksizm | elm ufc obyekt yönümlü proqramlaşdırma perfume genius javascript zəka | elm 28 may 1997 b.dortmund - yuventus matçı tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı i̇qbal bano davide moscardelli stolipin qalstuku edip pul wallet reaction forming dar alanda kısa paslaşmalar x-men '97








link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

facebook stalking

#

bu facebookda kiminse kimliyini tapmaq olar? bir nefer kimdise 10 - 15 fake profil acib mene dostluq atir, engelleyirem tezeden edir. aylar evvel birini qebul etmisdim, asiyaliydi cox duzgun ingilisce danisirdi, bizimkilerden beter oz olkesinin problemlerini qoyub seher axsam amerikani kritisayz edirdi, men de sildim. hemin adamdi bu, azerbaycanli deyil, bir erebden subhelenirem ama adam unimde profdu. nece tapim ki, odu ya yox? adam unide de arxamca gezir, danismaq ucun behane axtarir. sikayet eleyecem amma ser de atmaq istemirem eh. nece tapim indi?


User Avatar

1. tələ qur. ova gedəni ovda ovla

anka @30222

User Avatar

2. facebooka sikayet ele. esitdiyim qederile bu aralar facebook guvenlik onemlerini bir xeyli artirib. hetta bir defe sikayet edenden sonra defelerle tekrar sizden sorusur facebookda eyni sikayetlerinizin olub/olmadigini.

edward witten @30223

User Avatar

3. həmin şəxsin nömrəsini bilirsizsə axtarış yerinə qeyd edib həmin nömrədən neçə profil olduğunu tapa bilərsiz.

çernyayevski @30224

User Avatar postun sahibi

4. Sikayet elemisem 2 gun evvel facebookda, ama profiller hele de durur.

Nomresini de bilmirem, hec bir dersini goturmemisem, adamin sadece adini bilirem.

tukezbanxala @30231

User Avatar

5. tü'kezban was here :d

şay laka daymand @30244

User Avatar postun sahibi

6. Daymand, cox orijinal zarafatlariniz var, buralarda qedrinizi bilmeyen bizim kimi zavallilarla vaxt itireceyinize bir sirkde zadda ise baslayin, dunyani bu istedaddan mehrum qoymayin.

tukezbanxala @30266

sən də yaz