bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
sözaltı sözlük radio yayımı

19 yazar | 5 başlıq | 47 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 47 yeni entry
#zirzəmi 1 yeni entry
#sözaltı wiki (3031)

ailə evində yaşamaq 6 yazarların çəkdikləri pişik şəkilləri 5 sözaltı günlük 4 work and travel pul wallet reaction forming dar alanda kısa paslaşmalar x-men '97 splitting euro 2024 m/Necə yazar ola bilərəm? 15 m/Whatsapp 2 m/Work and travel 2 sosioloji marksizm | elm ufc obyekt yönümlü proqramlaşdırma perfume genius javascript zəka | elm 28 may 1997 b.dortmund - yuventus matçı tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı i̇qbal bano davide moscardelli stolipin qalstuku edip pul wallet reaction forming dar alanda kısa paslaşmalar x-men '97








link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

sözaltı sözlük radio yayımı

#sözaltısözlük

yayim elesek bu link linkden eleyeceyik böyük ehtimal hefte sonu olacaq. indiden girb saytdan qeydiyyatdan keçib nebilim uyugulamasini endire bilersiz. yayim vaxti çox eziyyet çekmiyesiz deye. he bir de verdiyim linkden bizi izleyin yayima başlayanda size bildirim gelsin.
başqa bir şey de soruşacam yayimdan xeberi olmayanlar oldu girib dinleyenler oldu falan filan. dinleyenlerin fikri nedi? dinlemeyenler yeniden yayim olsa dinlemek isteyermi?
ve bize yayim mövzusunu da deye bilersiz teklif falan. not olaraq da deyim ki tural rehmanli men deyilem ev yoldaşimin profilidir.
yayimi men üçüncü mömin vaçaqan ve tural birlikde eleyirik. indi yayim elediyimiz saytdan dinleyicileri yayima bağlamaq olmur hem de bildiyiniz radio yayim sayti varsa onu da yazin girim eşeliyim görüm nedi.
eslinde dünenki yayimdan sonra yayim elemek istemirdik ancaq sözlüyün qoca qurdlarindan da gelen müsbet fikirler ve diger yazarlarin müsbet fikirlerine göre yeniden yayim elemek isteyirik ve ciddi şekilde yayim olsun isteyirik. neyse de qaqa özüvüz başa düşdüz fikirleriviz filan varsa yazin göreh.


User Avatar postun sahibi

1. manqurta, gandalfın esasına, timidusa, cizız kraysta, tomyasdasda :D ve diger yazarlara da exklüziv teşekkürler eliyirem

başsız atlı @31217

User Avatar

2. ee bomba kimi.men dedim belke indi de eliersiz.dünen nese bir sayt dediler hamı sesli qoşula bilir zad onu yoxluyax belke?))

tommydarwinson @31218

User Avatar postun sahibi

3. o tinychatdı dedileri baxdım uyğun deyil başqa alternativler gəlsin

başsız atlı @31219

User Avatar

4. blogtalkradio.com vardı onu yoxluyun görey)

tommydarwinson @31220

User Avatar

5. mixlr yaxşıydı da ona noldu ki ele?

tommydarwinson @31221

User Avatar postun sahibi

6. Baxaram birazdan

başsız atlı @31222

User Avatar

7. ilk olanı dinləmişdim. söhbətiviz falan maraqlıdı amma suallar elə bil zarafatca verilmiş standart suallar idi. bir də musiqi qoyarkən səsini çox verirsiz öz danışığıvız az eşidilir. geri qalan hər şey yaxşı və maraqlı idi

çernyayevski @31223

User Avatar

8. Mence de mixlr zordu. Baglanmasaz da olar :d yazirsiz da comment. @7 hazirlanmadan cixmisdiq yeni o ilk yayin mirta olan sey idi. Sonra bele bir sey fikirlesdik. Bazar gunu tezeden etmek isteyirik. Kankret 1 movzu haqqinda hazirlasib danismaq isteyirik. Musiqi seyin de duzeltmeye calisaciq. Mence de mixlr zordu.

üçüncü mömin vaçaqan @31224

User Avatar

9. bugun olmuyacaq yayım?olmuyacaqsa ümiddi qalmıyax gedey yataq))

tommydarwinson @31225

User Avatar

10. @9 bu gun olmuyacaq)) bele yazirsiz adam sevinir etaga ne kayf seydi bu.

üçüncü mömin vaçaqan @31226

User Avatar

11. evde tekem ee etaga bugun gözlemişem ciddi ciddi.kaybedenler kulubune bağladıx olayı)))

tommydarwinson @31227

User Avatar postun sahibi

13. vaçaqan sən bir dəqiqə sox. Burda proyektin yaradıcıları dura dura sən dayanda qaqaş. tommy həftə sonu olacaq ya 6 ya da bazar.

başsız atlı @31229

sən də yaz