bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
medeni hal belgesi ve doğum haqqında şehadetname tesdiqi

19 yazar | 5 başlıq | 47 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 47 yeni entry
#zirzəmi 1 yeni entry
#sözaltı wiki (3031)

ailə evində yaşamaq 6 yazarların çəkdikləri pişik şəkilləri 5 sözaltı günlük 4 pul wallet reaction forming dar alanda kısa paslaşmalar x-men '97 splitting euro 2024 m/Necə yazar ola bilərəm? 15 m/Whatsapp 2 m/Work and travel 2 sosioloji marksizm | elm ufc eksternaliya obyekt yönümlü proqramlaşdırma perfume genius javascript zəka | elm 28 may 1997 b.dortmund - yuventus matçı tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı i̇qbal bano davide moscardelli stolipin qalstuku edip pul wallet reaction forming dar alanda kısa paslaşmalar x-men '97








link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

medeni hal belgesi ve doğum haqqında şehadetname tesdiqi

#digər

salam. türkiyede vetendaşliğa müraciet üçün bu iki senedin tesdiqini isteyirler. bunlar ya bakida notariusdan apostilli olacaq ya da konsulluqdan tesdiqli. bu senedleri konsulluqda tesdiq eletdire bilen var mi? varsa nece emele gelib?


User Avatar

1. bildiyim qederile ankarada konsoloslugun hesabina 80 dolar yatirirsan.sene bakidan o senedi gonderecek hansisa yaxinivin sexsiyet vesiqesinin filan kopyasinida goturursen oz sexsiyet vesiqevin kopyasiyla birlikte.orada hell edirsen meseleni.80 dollar deyise biler belke daha az ya da daha cox onu zeng edib sorusabilersen

indi guya mən umbayam?xmm? @31266

User Avatar

2. 60 dollardı..doğum haqqında şehedetnameni Türkiyede tercüme etdirib konsolluqda tesdiqletmek lazımdı sehv elemiremse..medeni hal belgesi ise ilçe vetendaşlıq şöbelerinden komputerdeki bir sistem üzerinden alınır (evlilik yoluyla vetendaşlıq ise eger)..

lily @31270

User Avatar postun sahibi

3. iki sened de konsulluqdan hell olunur. 50 dollar subaylıq senedinin azerbaycandan getirilmesi ve tesdiqi üçün, 30 dollar da metrka üçün alırlar. metrkanı eyni günde tesdiqleyib verirler. subaylıq senedi bir ay içinde gelir.

kor zabit @31529

sən də yaz