bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
türkiyə-avropa viza rejiminin ləğvinin bizə xeyri

15 yazar | 17 başlıq | 22 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 22 yeni entry
#zirzəmi 1 yeni entry
#sözaltı wiki (3017)

şəkil çəkdirərkən ayağını yuxarı qaldıran qız 4 tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu şamil basayev red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı m/Fəlsəfə 0 m/Bad boy 6 m/kitab oxumaq üçün app 6 i̇qbal bano davide moscardelli stolipin qalstuku edip yamayka valyuta sistemi kitsch millətçi vs milliyətçi dozimetr | elm futhark yazarların paylaşmaq istədikləri rəsm əsərləri hero's journey söz stadtap kabuto wayback machine bacha posh pigouvian tax donald trump tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers








link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

türkiyə-avropa viza rejiminin ləğvinin bizə xeyri

#digər

görəsən bunun nisbətən də olsa bizə bir xeyri dəyəcək mi ? yəni bir türk vətəndaşi rahatliqla avropa ölkələriylə vizasiz gediş gəliş hüququna sahib olacaqsa, türkiyədə oxuyan tələbə və ya rahatliqla gəlib gedə bilən bir azərinin shengen vizasi almaği asandlaşacaq ? yəni shengen müraciəti zamani görəsən bunu nəzərə alarlar ?
fikirləriniz maraqlidi

gizli
23.03.2016 mesaj izlə Googlla

User Avatar

1. azərbaycan höküəti istəməz bunu məncə

gizli @32572

User Avatar

2. Bunun zerbaycan vatandaşlarına hiç bir hayrı olmayacak maalesef. Bırakın Türkiye'de yaşayan Azerbaycanlının Avrupa'ya gitmek için yine Şengen'e ihtiyaç duyacak olmasını, Türkiye Azerbaycan'dan gelenlere de Şengen vizesi tatbik etmek mecburiyetinde kalacak.

pambıq @32640

User Avatar postun sahibi

3. @ e o zaman türkiyedeki azeri öğrenciler direk şengen vizesi almış gibi olacak öyleyle

ian curtis @32641

User Avatar

4. türkiye tam üye olana kadar bir geçiş dönemi olacaktır mutlaka. her ne kadar adına vize muafiyeti deseler de, bu basitleştirilmiş vize rejimi olacak muhtemelen. yani türkiye vatandaşları çok az evrak ile (misal gidiş dönüş biletini, otel rezervasyonunu ibraz ederek) elektronik vize alabilecek. tabi bu süreçte türkiyenin öz vize rejimini de avrupa ile uyumlaştırması gerekecek. bu da türkiyenin normalde vize uygulamadığı üçüncü ülkelere vize uygulamaya başlaması anlamına geliyor. fakat bu da şengen vizesi gibi değil, basit leştirilmiş şekilde olacaktır. fakat bu geçiş süreci ne kadar sürer hiç bilmiyorum.

pambıq @32644

sən də yaz