bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
sozluye gire bilmemek.

19 yazar | 5 başlıq | 47 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 47 yeni entry
#zirzəmi 1 yeni entry
#sözaltı wiki (3031)

ailə evində yaşamaq 6 yazarların çəkdikləri pişik şəkilləri 5 sözaltı günlük 4 pul wallet lsd reaction forming dar alanda kısa paslaşmalar x-men '97 splitting euro 2024 m/Necə yazar ola bilərəm? 15 m/Whatsapp 2 m/Work and travel 2 sosioloji marksizm | elm ufc obyekt yönümlü proqramlaşdırma perfume genius javascript zəka | elm 28 may 1997 b.dortmund - yuventus matçı tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı i̇qbal bano davide moscardelli stolipin qalstuku edip pul wallet reaction forming dar alanda kısa paslaşmalar x-men '97








link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

sozluye gire bilmemek.

#sözaltısözlük

demeli hardasa 1hefte 10 gundu gire bilmirdim sozluye. nece gire bilmirdim onu da basa salim gorum tek mende olur ya yox, demeli sozluyun seyfesi yuklenirdi sonra basqa saytlara falan yonlendirirdi meni ondan sonra da hop elini ver app store. nese proqramlar zad istiyirdi heyf yadimda saxlamisam. men de day bezirdim girmirdim hec sozluye. indi sey eledim hec ele bir sey olmadi. icini sikim bu boyda sey yazdim sebebini de bilmirem suzde de olur ala? olmasa da he zad diyun ureyim sakitdessin ala o boyda yazi yazmisam. bideki telnen olurdu bu proqram. turkiyede girmirdi indi azerbaycandayam girir.


User Avatar

3. bəzən məndə də olurdu. telefona sonradan bir proqram yükləmisən yəqin. və yaxud da böyük ehtimalla brauzerdən dolayı baş verir.

gizli @34020

User Avatar

4. Ala olur alada girmir sozluye yuklenir sonra error

albert einstein @34025

User Avatar

5. Kecen defe yazi yazdim gobdere basanda sayt islemedi yazi getdi qaldi icimde amma dsy 1 hefte zad olmuyub

albert einstein @34026

User Avatar

6. @5 elə olanda geri et təkrar göndər alınana qədər

su icerken vuran ilan @34028

sən də yaz