bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
komputer

20 yazar | 7 başlıq | 49 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 49 yeni entry
#zirzəmi 3 yeni entry
#sözaltı wiki (3031)

ailə evində yaşamaq 6 yazarların çəkdikləri pişik şəkilləri 5 sözaltı günlük 4 pul tombili wallet reaction forming dar alanda kısa paslaşmalar x-men '97 splitting euro 2024 m/Necə yazar ola bilərəm? 15 m/Whatsapp 2 m/Work and travel 2 sosioloji marksizm | elm ufc obyekt yönümlü proqramlaşdırma perfume genius javascript zəka | elm 28 may 1997 b.dortmund - yuventus matçı tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı i̇qbal bano davide moscardelli stolipin qalstuku edip pul wallet reaction forming dar alanda kısa paslaşmalar x-men '97








link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

komputer

#texniki

salam. komputer yigdirmaq isteyirem. satisda olanlardan duzemelli bir shey tapa bilmirem. demeli men ancaq ofis proqramlarindan istifade edirem + internetde pdf fayllar oxuyuram, internetde dolaniram ve bele sheyler. qetiyyen oyun oynamiram ya da hansisa qrafika proqramlardan ve s. istifade etmirem. sade bir shey isteyirem ancaq elbette ki stolustu. ve fan sesi az cixan, temperatur yukselmeyen, isinmeyen. ram 8 filan olsun? ya 4 bunlara bes eder? ekran 19-21" bir shey isteyirem. ne teklif/meslehet ede bilersiz? ve bakida harda yigdira bilerem?


User Avatar

1. 300--400 dollara qesey bir sey yigarsan .
Bakida yigdirma
Xaricden yiganlarla elaqe saxla ucuz basa gelsin

gizli @39901

User Avatar

2. yığdırmanı nə edirsən ki. mən beləfason bir şeyi ikinci əl 50 manata almışam. ramı 2'di səhv etmirəmsə. çox köhnədi amma ofis proqramları falan çox işimi görür. həm artıq xərc çıxmaz,həm də işin yarımçıq qalmaz.

gizli @39902

User Avatar postun sahibi

3. ne alim indi ? qalmisham bele. bezen olur chrome 'da onlarla tab achiram ve komp donur. donmayan/isinmeyen/fan sessiz bir komputer isteyirem. ikinci il olsa bele olar. mene apple mac mini meslehet gorduler. bir nefer ikinci el satir. + monitor qoshsam hazir olur.

gizli @39906

sən də yaz