4. heqiqetende oxuyanda görürsen ki çox müdrik bir adam terefinden yazılıb.müeyyen qeder çatışmazlıqlar var ,mene göre en böyüyü qış fesli haqqında heç bir aye olmamasıdır.amma yene de insanlari kontrol altinda saxlamaq üçün yazılmış en yaxşı kitabdı mence.
5. bir çox müselman üçün quran, internetdeki istifadeçi qaydaları kimidir, heç kim oxumur, sadece aşağı edib "qebul edirem" butonuna basırlar
teessüfki..
7. müselmanlara göre diger bütün kitablar (incil,tövrat) deyişdirilmesine baxmayaraq quran heç vaxt deyişdirilmeyib. sebebiyse allahın öz gönderdiyi kitabı qorumasıdır.
-yaxşı bes incil ve tövratıda o allah göndermişdi axı ele bil?
+??? (404 error)
8. incil ve tövlatın bir üst modeli.her kitabdan bir az deyişiklik edilerek diger kitablardan bir o qeder de ferqi olmayan müselmanların müqeddes qebul etdikleri bir kitab.isteseniz xerceng xesteliyinin müalicelerinden tutmuş 2 ci dünya müharibesine kimi bütün melumatları tapa bilersiniz teki saf ürekle oxuyasınız.
9. belə baxnda leyli ve məcnun, əsli və kərəm kimi hansısa sevgi hekayəsinin rusca adına oxşuyur: гуран и керим
amma adların ikisi də kişi xeylağının adına oxşuyur, ona görə oxumazdım mən nə vaxtsa qabağıma çıxsa.