bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

qonşu uşaqlarının uğurları



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
başlıqları alt alta oxumaq
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+3 əjdaha

1. içimin dolu olduğu entrydir.düzdü,çox rastlaşıb qarşılaşdırılmasam bele qıraqdan nezer yetirdiklerim kifayet qederdir.problemler zencir kimidir.ailelerden başlayır.övladların belli bir yaşa gelme dönemlerinde psxioloji basqı hücumu quran aile istiqametleri korlaşdırır. demeli,qiyaslamaq psixoloji bir zerbedir.heç kim menden artıq olmadığı kimi mende heç kesden eksik deyilem romantikası kimi. qonşu uşaqları,mekteb zamanı a -sinifindesinizse b - sinifinin uğurları seriyası,hemişe reqib komandanın güclü olması,qarşı komandanın debatda daha üstün görünmesi.ama yazarlarımız ona - buna yorum getirerde men qonşularla yetinecem. demeli qonşu ne edirsiz edin,sizden daha ağıllıdır qonşu uşağı,sizden tez yatır tez durur vaxtında yemek yeyir dersini çalışır 30 deqiqe aslanlara aid belgeselde izleme şansını yaxalayır qonşu uşağı,sizden hemişe daha yaxşı işde işlemelidi qonşu uşağı,ne edirsiz edin-götünüzü cırsanızda qızlar onun arxasındadı. heleki bu qeder var ağlımda.ayrıca,qonşu uşaqlarının götüne qoyum.onların üzünden natamamlıq kompleksinden eziyyet çeken neçe milyon genc var planetimizde.

+4 əjdaha

5. -saati bir saat geri aldım anne.
+komşunun oğlu iki saat geri almış!

+2 əjdaha

11. il: 2010
yer: gəncə
mövsüm: yay
ortam: binanın qabağı
təzəcə gəlmişəm evə, gördüm evdə su yoxdur kanisdiri götürdüm ki, gedim su gətirəm. nəsə düşdüm aşağı. binanın qabağında uşaqlarla görüşdüm zad. bir də bu sözü eşitdim ki: ' eşşək oğlu eşşək, bax qonşunun uşağı, kıçan boyda uşax xarişdə universitetdə oxuyur sən burda texnikoma girəbilmədin'. bu söz o qədər təhqiredicidir ki, mən belə o sözü hələ 3 ildir ki, unudabilmirəm. bizim cəmiyyətin çox savadsızmı deyim, çox göstərişi sevənmi deyim? bilmirəm ancaq bu əksiklik bizim bu vəziyyətdə olmağımıza səbəb olan şeydir.

+1 əjdaha

6. real olanda adama doğurdan da pis qoyan uğurlardı. çünki valideynlər haqlı çıxır vә qarşıdakı bir neçә ildә başına qaxmağa material olur. әksini iddia edә dә bilmirsən. bir dә, bu sadizmdәn lәzzәt alan valideyn modellәri var. hansı ki, zatәn bir şey sübut etmәk olmur. ağzınla quş tutsan dönüb baxmayacaqlar. hәlә bir dә hәmişә nümunә göstәrdiklәri qonşu uşağı o ümidlәri doğruldanda, siz heç başlamağı belә düşünmәdiyiniz bir yarışı uduzursuz vә cındır әski kimi qıraqda qalırsız. valideynlәr diktator kәsilir başına. bu bir ömür boyu davam edә bilir. ciddi özgüvәn әksikliyi yaradır. belә ki, hәmişә kiminsә qәrarına möhtac qalırsan çünki öz qәrarın nәvaxtsa sәnә böyük uğursuzluq gәtirib.



hamısını göstər

qonşu uşaqlarının uğurları