bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

10 yazar | 18 başlıq | 25 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 25 yeni entry
#zirzəmi 1 yeni entry
#sözaltı wiki (3015)

rus qızları 5 köhnə sevgilinin rəfiqəsi 4 ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı i̇qbal bano davide moscardelli m/uni kəsr 1 m/vacib məsləhət 6 m/Qaqaşlar oxusun 2 stolipin qalstuku edip yamayka valyuta sistemi kitsch millətçi vs milliyətçi dozimetr | elm futhark yazarların paylaşmaq istədikləri rəsm əsərləri hero's journey söz stadtap kabuto wayback machine bacha posh pigouvian tax donald trump avtobioqrafiya lilit ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı








tualet



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
məktəb tualetində sıçmaq - tualetdə kitab oxuyanlar - güldürən hadisələr - qızların əl-ələ tutuşub tualetə getməsi - qonaq olunan evdə sıçmaq - tualet yazıları - sözaltı etiraf - yeraltı kitab kafenin tualeti - zövq verən kiçik çılğınlıqlar - müəllim olar tualetə gedim
dostlarının yazdıqları:

4. tualet meselesine bir biz, bir de hindliler ehemiyyetsiz, ikrah doğuran, haqqında danışmağa layiq bilinmeyen bir şey kimi baxırıq.
hindlilerde hetta bu işe yalnız müeyyen kasta baxa biler. tikilmesi, temizliyi ve sair meselelerine. qalan kastalar üçün bu, loru dilde desek, "zapadlodur".
ona göre de bizde ve hindistanda murdarçılıq baş alıb gedir. hetta en bahalı restoranların tualetleri şerqi avropanın bazar-vokzal qelyanaltılarının tualetlerinden natemizdir.
sumqayıt şeherinin ğözel ve böyűk bulvarı var. sıxlığı tebii meşe sıxlığı qederdir. 80-ci illerin sonundan bu yaxınlara qeder şeherin tualeti rolunu oynayırdı. iyden gözel bulvarımıza yaxınlaşa bilmirdik.
ne qeder bu meseleye lağllağı ile, meşede böyüyen insan psixologiyası ile yanaşacağıq, daha derinden hindistana çevrileceyik. (c)



hamısını göstər

tualet