bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

qurddan törəyən türk



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
başlıqları alt alta oxumaq
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+8 əjdaha

1. darwinin meymundan gelmesini eşiden kimi özüne yaraşdırmayıb men hara meymun hara deyen insanlar, qurddan gelmeyi daha üstün tuturlar deyesen. (baxma: türk irqinin qurdla elaqesi)

+6 əjdaha

2. qurddan töremeyen türklerdir. çünkü bir çoxunun mezxereye qoyub türk irqinin atasının bir vaxtlar meşede tek qalıb qurdla cinsi elaqeye girmesi sehvdir. dediklerine göre türk irqinin atası meşede tek qalıb ve qurdlar onu götürüb saxlayıblar ona görede boz qurda tapınırlar. ama buda turançıların beyinsiz bir varlıq olmadığını sübut etmeye kömek etmir. (baxma: mauqli)

+3 əjdaha

3. ergenekon dastanı düşünülerek ortaya cıxmış inanış. türkün qurddan geldiyine yox türkün ergenekon vadisinden çıxışına bir qurdun yol gösterdiyini iddia edir bu insanlar. ayrıca diger milletlere ve dinlere xas olan heyvanı muqeddeslesdirme meselesi ise yoxdu. qurd burada sadece simvollaşdırılır.

+1 əjdaha

7. meşədə qarşısına qurd çıxsa onunla qucaqlaşıb, birgə aya tərəf ulayacağını düşünən insandır.

+1 əjdaha

5. romalılıarla eyni kökdən olması ehtimal olunur,romul və rem də qurd südü ilə böyümüşdülər,nəticə etibarı ilə françesko totti ilə eyni qanın daşıyıcılarıdır.



hamısını göstər

qurddan törəyən türk