bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

25 dekabr sözaltı sözlük protesti



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla

başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+5 əjdaha

1. hassiktrogen adlı yazarın profilinin yeniden hack edilmesiyle ve neçe gündür buna çare tapılmaması sebebiyle sözaltı sözlük yönetiminin protesto edilmesini ve problem hell olunmayana qeder geç bir yazarın entry yazmamasını teklif edirem.qoşulanların men de varam deyib son entrylerini bu başlıq altında girmesini teklif edirem.

not:heç kimse qoşulmasa bele özüm bu protesti eleyecem.

not2:bu protesto sözaltı sözlüyün eleyhine ve ya her-hansısa bir moderatora qarşı qerezli bir protesto deyil.sadece sözlük yazarlarının öz duruşunu sergilemesi üçin açılmış başlıqdır.hamımız sözlüyün inkişafını ve daha da yaxşı bir veziyyete getirilmesini arzulayırıq.

+3 əjdaha

5. protesto filan anlamam.işin boku çıxardılar.əvvəl yazida demişdim ki bu burda dayanmayacaq. deməli bunnan sonra hər hansı bir yazı kiməsə xoş getməsə onun profilini tutub dağıdacaqlar.burda neçə moderator neçə administrator zad var bilmirəm amma heç birinin səsi çıxmır bled. hassiktirogen deyir şikayet elədim ,bunu elədim filan .qıraqdan baxıb deyirler ki şüvən salır.lan gerizekalı oturub baxaq mı belə.yapacağınız işi ziktirəcəksiniz ən axırda o olacaq.10 il sonra da burda olacaqmış sözlük.hə amk həə.10 ay sonra burda tapsan sevin.
qısacası bir şeyi idarə eliyə bilirsənsə eliyəcəksən ,elinə üzünə bulaşdıracaqsansa elə orda burax qalsın.

+1 əjdaha

3. yazın adımı listeye. manqurt əfəndi demişkən, yazmıram elə bilmiyin yoxam. burdayam. ən azından moderlik vəzifəmi yerinə yetirirəm və ya yetirməyə çalışıram. amma nəzarət elənəsi bir zibil qalmıyıb ki amk. ortalık bok kaynıyo. bardaka dönüb. ortalıq düzəlməlidi ən qısa zamanda. * ümid edirik



hamısını göstər

25 dekabr sözaltı sözlük protesti